În această perioadă tumultoasă pentru familia Clejanilor, oamenii și-au amintit de Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță. Nu de puține ori, dacă arunci o privire peste comentariile de pe Facebook, găsești pe câte cineva care să spună că astea ar fi toate „blestemele” Ramonei.

S-ar putea zice că ar avea și motive să facă astfel de lucruri, având în vedere câte a pătimit la viața ei, una cu adevărat dificilă. Ramona a cerșit în Londra chiar și atunci când era însărcinată, pentru a putea să-și cumpere o pâine.

În urmă cu câțiva ani, Ramona a plecat în Anglia pentru a putea să aibă un trai mai bun. Doar că, odată ajunsă acolo, a avut parte de două săptămâni de coșmar, ulterior fiind nevoită să recurgă chiar la cerșit.

După ce a fost dată afară din locul unde stătea cu chirie, pentru că nu mai avea bani, a fost ajutată de o fată care i-a oferit un acoperiș deasupra capului. Cânta pe străzi la acordeon, câștigând cam 40 de lire în orele petrecute afară.

Ulterior, soarta i-a zâmbit și ei. Ramona de la Clejani a reușit să se mute într-o casă superbă, cu 6 camere și în valoare de 50.000 de euro. S-a lansat și în muzică, dar trece cu greu peste lucrurile pe care le-a pățit.

„Nu ştie nimeni prin ce am trecut! Este un vis împlinit. Am promis în faţa lui Dumnezeu că nu voi permite copiilor mei să treacă prin ce am trecut eu. Sunt 6 camere, casa m-a costat 50.000 de euro”, povestea Ramona, în urmă cu ceva vreme, la o emisiune TV.