Ies la iveală detalii uluitoare despre viața lui Alex Bodi, de dinainte de arestarea sa într-un dosar de proxenetism. Se pare că fostul soț al Bincăi Drăgușanu ar fi cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova, înainte de a ajunge pe mâna autorităților. Mai mult, rusoaica ar fi primit drept inel de logodnă pe cel refuzat de Bianca Drăgușanu.

Triunghiul amoros Bianca Drăgușanu – Alex Bodi – Daria Radionova a stârnit o serie de controverse încă de la începutul telenovelei! Alex Bodi s-a despărțit de Bianca și a avut o relație cu Daria, apoi a revenit în brațele fostei soții și imediat după despărțire s-a împăcat cu rusoaica și tot așa. Cele două femei din viața lui și-au spus cuvinte grele și și-au adus numeroase acuzații și telenovela încă nu s-a terminat.

Ies la iveală noi detalii despre poveștile protagoniștilor, mai cu seamă despre Alex Bodi și Daria Radionova.

Înainte de fi arestat în dosarul de proxenetism, Alex Bodi a confirmat relația cu rusoaica Daria: „Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea„, a precizat Alex Bodi pentru AntenaStars.

Mai mult, se pare că relația lor ar fi mers mai departe și ar fi ajuns la un nou nivel: rusoaica ar fi fost cerută în căsătorie de fostul soț al Biancăi Drăgușanu, chiar cu inelul pe care blondina îl refuzase anterior. Iată cum s-a întâmplat totul.

de la Alex Bodi, în momentul în care s-au căsătorit. Cei doi, însă, au divorțat în primăvara acestui an, iar Bianca i-a înapoiat inelul cu diamante fostului soț.

Relația lor tumultoasă a mai trecut prin multe teste, ba chiar a fost presărată cu numeroase certuri și violențe, însă de fiecare dată cei doi s-au întors unul în brațele celuilalt. S-au împăcat, iar Alex Bodi a sperat la o nouă căsătorie cu bondina de care se despărțise de curând.

Potrivit cancan.ro, pentru a nu-i mai oferi același inel afaceristul ar fi schimbat la bijutier inelul pe care Bianca i l-a dat înapoi la divorț. I l-a oferit Biancăi, numai că vedeta l-a refuzat pe motiv că nu mai are încredere în sentimentele sale. Refuzul nu a fost unul categoric, dat fiind că l-a încurajat să mai încerce în momentul în care va fi 100% sincer.

Cum lucrurile s-au complicat destul de tare în cazul lor, nu a mai existat și o a treia cerere în căsătorie, cu toate că afaceristul păstra inelul pentru când se va ivi ocazia. Și aceasta se pare că s-a arătat, numai că s-ar fi schimbat viitoarea posesoare. Astfel, Alex Bodi ar fi considerat să-i ofere valoroasa bijuterie noii sale iubite, Daria Radionova.

Totul s-ar fi întâmplat cu câteva zile înainte ca Alex Bodi să ajungă în spatele gratiilor, iar răspunsul rusoicei este evident, dat fiind că și-a etalat mândră inelul de logodnă primit de la Alex Bodi, același care i-a fost dăruit și Biancăi Drăgușanu a doua oară, dar pe care l-a refuzat.

Cine este Daria Radionova
Numele său de familie real este Cabacova și este născută în Rusia. Copilăria a petrecut-o, însă, în Republica Moldova, având o familie înstărită. Tatăl său era rus, iar mama sa – poloneză. Daria mai are un frate.

‘Țara mea de origine este Rusia, dar eu am crescut în Moldova. Aici mi-am petrecut toată copilăria datorită unor circumstanțe. Fratele meu și cu mine avem naționalitate rusă, mama este poloneză. În legătură cu familia mea, nu este foarte mare, conține doar 3 membri: mama, fratele meu și cu mine… Personal, mă consider norocoasă că îi am și chiar dacă familia mea este mică, mi-e tare dor de ea’, a povestit chiar Daria Radionova pe blogul ei, cu ceva timp în urmă.

Daria Radionova și-a făcut studiile în Anglia. În urmă cu 9 ani, învăța și s pregătea pentru a prelua afacerea mamei sale, având la acel moment în minte să revină acasă.

‘Educația a fost mereu o prioritate a familiei mele și a mea personal. În legătură cu asta, mama mea are o diplomă în economie și are propria ei afacere. Visul ei este să calc pe urmele ei și să preiau afacerea ei în viitor. Factorul ‘carieră’ reprezintă principalul meu obiectiv pentru care am venit la sttudii în Marea Britanie, la Bellerbys Colleges Business Foudation Program’, povestea Daria Radionova.