După ce Oana Roman a acuzat că o va da în judecată pe Oana Zăvoranu, pe motiv că i-a ”terfelit” fiica pe rețelele de socializare, ”Querida” a ieșit din nou la atac! Reacția incredibilă a divei sexy la adresa vedetei! Zăvo nu a iertat-o deloc!

Scandalul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman ia amploare! După ce diva sexy a postat o fotografie cu Iza, fiica vedetei, pe rețelele de socializare, soția lui Marius Elisei a amenințat că o va da în judecată! Atât i-a trebuit, căci, ”Querida” a sărit imediat la atac și a făcut-o în toate felurile!

Oana Zăvoranu, replică pentru Oana Roman, după ce a amenințat că o va da în judecată
Zăvo susține că vedeta știe doar să se victimizeze și să se plângă la toată lumea! Focoasa brunetă aduce acuzații grave la adresa Oanei Roman, susținând că, dacă nu-și dorea să știe nimeni de fiica sa, nu trebuia să o expună atât de mult în mediul online! În plus, Oana nu s-a lăsat cu una, cu două și, din ”ipocrită”, ”tupeistă”, dar și alte cuvinte mult, mult mai urâte, nu a scos-o pe Oana Roman!

”Așa mamă, așa și copilul. Educația, educația. Și acum o zic și mi-o asum pe asta. Tupeista infatuta care te-ai opărit toată și te-ai plâns. Am auzit că „ți-am furat” poza cu fi-ta.

Nu ți-a furat nici p*** nimic că nu am ce să îti fur eu, că ești săracă cu duhul ca și caracter. De ce o expui dacă nu vrei să se știe de ea? Ipocrită obosită ce ești. M…ori să apari în orice și cu orice și ridici tu râtu’ la mine? Stai în cocina ta că nu reprezinți NIMIC!”, a fost reacția Oanei.

Zăvo: ”Vă expuneți copilul nesimțitele dracu’ ce sunteți”
Unde mai puneți că Oana Zăvoranu consideră că Oana Roman face parte din categoria vedetelor care fac bani pe spatele copiilor lor? ”Querida” este de părere că, mai mult ca sigur fiica ei nu ar fi de acord să se expună, însă, vedeta este cea care continuă să îi impună acest lucru. Cu siguranță scandalul nu se termină aici, iar cele două vor continua să-și arunce săgeți una alteia!

Vă expuneți copilul nesimțitele dracu’ ce sunteți, faceți bani și cu ei, poate și fără voia lor, după care săriți că vreți să aibă copiii privacy. Păi ei ar vrea, dacă nu ar avea troglodite de mame ca voi care să îi expună, că ei nu pot decide încă pentru ei. Hai treci la coteț!”, a mai spus ”Querida”.