Mutați în casă nouă, Veronica și Viorel nu pierd deloc timpul! Având în vedere că Sărbătorile de iarnă bat la ușă, soții Stegaru au hotărât să nu mai zăbovească și să se apuce de curățenia generală, nu singuri, ci ajutați de niște vecini. Însă în timp ce Vulpița se gospodărea, soțul ei nu a fost pus pe șotii!

Veronica și Viorel demonstrează pe zi ce trece că fac o echipă desăvârșită în orice situație. Cei doi soți sunt bucuroși că s-au mutat în casa de la Buzău, drept urmare, o prețuiesc așa cum se cuvine: îngrijind-o.

Așadar, dis de dimineață, Veronica și Viorel au început să facă curățenie, însă nu singuri, ci ajutați de doi vecini, pentru că se știe că acolo unde sunt mai mulți puterea crește. Vulpița a avut noroc de o localnică foarte amabilă, care s-a oferit imediat să o ajute, astfel că au și început treaba, făcând patul

.

„Am văzut că te-ai mutat aici și poate ai nevoie de ajutor. Vrei să ne împrietenim?”, i-a spus vecina Vulpiței.

Mereu pus pe glume, așa cum îl știți, Viorel a vrut să-și tachineze soția chiar și în fața vecinei. Astfel că, în timp ce acestea scuturau o pătură, el a încercat să se așeze pe așternut.

„Vecinule, ia-l pe Viorel la treabă. Acum, că ne necăjește. Du-te! Fugi!”, i-a spus Veronica lui Viorel, îndemnându-l să facă treabă.

Soțul Vulpiței a pus și el mâna la treabă și a tăiat lemne
Trebuie menționat faptul că deși a fost pus pe șotii, Viorel a pus și mâna la treabă, astfel că a început să taie mai multe lemne pentru iarnă, alături de un vecin.

Și asta nu e tot! Soții Stegaru se pare că au avut noroc de niște vecini tare sufletiști, astfel că i-au ajutat și cu niște detergent și cartofi, având în vedere că magazinul era închis.

„Dacă e închis la magazin, mergem la o vecină să ne împrumutăm de niște cartofi și detergent”, l-a anunțat Vulpița pe soțul ei.