Alin Oprea a lăsat trecutul în urmă și se bucură de noua relație pe care o are. Medana, cea care l-a cucerit pe cântăreț, a făcut primele declarații cu privire la divorțul artistului.

Primele declarații după divorț
Alin Oprea cunoaște, din nou, fericirea. După divorțul de fosta soție, Larisa, care a zguduit showbiz-ul , artistul este împlinit alături de noua iubită.Divorțul lui Alin de fosta soție, Larisa, nu a fost chiar unul liniștit.

Încă din timpul scandalului cu mama copiilor săi, artistul se declara complet îndrăgostit de noua iubită. Mai mult, cântărețul susținea că ea este cea care i-a adus și liniștea. Pe de altă parte, cei doi au preferat să aibă o relație discretă, până în acest moment.

Alin Oprea a implinit 49 de ani, iar iubita nu s-a putut abține și i-a făcut o declarație de dragoste de zile mari. Medana pare că este înnebunită după artist, iar relația dintre cei doi pare să meargă din ce în ce mai bine.


”Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, a declarat noua iubită a lui Alin Oprea pentru click.ro.

Medana a ținut să adauge cât de mult îl iubește pe cântăreț și cât de bine se simte atunci când este lângă el.

”Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea”, a mai adăugat bruneta.