Este scandalul momentului! După ce Pepe anunţa, la începutul lunii noiembrie, că el şi Raluca Pastramă urmează să divorţeze, deşi el nu vede niciun motiv real pentru asta, acum se pare că situaţia a ajuns mult mai complicată. A fost nevoie de intervenţia de urgenţă a Poliţiei! Ce s-a întâmplat între cei doi?

Sunt probleme şi mai mari între Pepe şi Raluca Pastramă, după ce cuplul a anunţat deja că urmează să divorţeze.

Se pare că Pepe şi-ar fi agresat soţia în plină stradă, posibil chiar de faţă cu cele două fiice ale lor, în parcarea stadionului Dinamo, unde fetele participă la cursuri de tenis. Ulterior, Raluca a cerut un ordin de protecţie pe numele lui Pepe, după acest episod violent. Ea a mers la Poliţie, unde a depus o plângere împotriva lui Ionuţ Nicolae Pascu (numele real al cântăreţului) pentru loviri şi violenţe.

Pepe a fost contactat de jurnaliştii de la Click pentru a oferi un comentari pe acest subiect, însă a răspuns scurt: “Nu comentez!” şi a refuzat să ofere vreun alt detaliu despre incidentul dintre el şi Raluca Pastramă.

Ce spun poliţiştii despre această agresiune?
“Episodul de violență s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feței și s-a dus direct la poliție, la Secția 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecție provizoriu, care are valabilitate 5 zile.

Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. Dupa cele 5 zile, ordinul de protecție se poate prelungi în instanță, pâna la 6 luni”, au precizat surse din cadrul Poliţiei pentru Click.

“La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, este comunicatul oficial al oamenilor legii.

Totuşi, Raluca Pastramă nu a mai aşteptat să expire ordinul de protecţie provizoriu şi s-a adresat deja instanţei. Pe data de 20 noiembrie apare o acţiune înregistrată la Judecătoria Sectorului 2, cu Ionuţ Pascu în calitate de pârât şi Raluca Pascu de reclamant. Obiectul acestui dosar: “ordin de protecţie”.