După ce Pepe și Raluca Pastramă au zguduit întreg showbiz-ul prin despărțirea lor, încă un cuplu celebru s-a destrămat! Este vorba despre o celebră fată de oraș și un cunoscut impresar de fotbal! Cei doi și-au spus „adio”, după mai mulți ani de relație! Informații exclusive!

Se pare că 2020 nu a fost deloc „anul cuplurilor”! Spunem asta pentru că mai multe vedete din România, cum ar fi Pepe și Raluca, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, au ales să se despartă, luându-i în surprindere pe toți.

Acum, reporterii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, vă informează în exclusivitate că alte două vedete din showbiz-ul autohton s-au despărțit. Este vorba despre Ramona Lăzuran și soțul ei, Cristi Voicu.

O faimoasa fată de oraș și un celebru impresar de fotbal din România s-au despărțit

Pe se…xoasa Ramona Lăzuran toată lumea o cunoaște ca fiind o celebră fată de oraș. Frumusețea și cariera ei i-au adus un succes formidabil, atât în țară, cât și în străinătate, fiind mai mereu prezentă pe micile ecrane.

În ceea ce-l privește pe soțul ei, Cristi Voicu este la fel de cunoscut, doar că în alt domeniu. Acesta este un faimos impresar de fotbal din România, colaborând de-a lungul timpului cu nume mari din sport.

Ramona Lăzuran și Cristi Voicu și-au spus „adio”

Vestea că Ramona Lăzuran și Cristi Voicu au hotărât să urmeze drumuri separate în viață este un real șoc, având în vedere frumoasa poveste de dragoste pe care au trăit-o.

În acest sens, vă amintim că cei doi s-au îndrăgostit imediat, iar vedeta a rămas însărcinată la fel de rapid, aceștia având împreună și o fetiță superbă. Aceasta obișnuia deseori să vină la televizor și să vorbească cu drag despre relația lor și despre cât de mult se iubeau.

Ba mai mult, între cei doi părea să fie armonie și dragoste mare, ținând cont de faptul că Ramona Lăzuran se lăudase la vremea respectivă că fostul ei partener, Cristi Voicu, o ceruse în căsătorie cu un inel ce valora nu mai puțin de 10.000 de euro.