După ce Pepe a fost acuzat de soția lui că a agresat-o, Oana Roman a venit în apărarea artistului, bun prieten cu ea de ani de zile. Iată ce spune despre scandalul dintre cei doi.

Deși promitea să fie un divorț amiabil, iată că despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă se transformă într-o dramă cu accent de telenovelă. La scurt timp după șocantul anunț al despărțirii, soția artistului a cerut ordin de restricție împotriva lui, susținând că a fost agresată fizic de el.

Iată însă că, recent, a apărut o adevărată rasturnare de situație – Raluca și-a retras plângerea din cauză că nu au fost găsite dovezi care să ateste faptul că Pepe ar fi agresat-o fizic.

„El nu și-a dorit acest divorț”

Deși este bună prietenă cu Pepe, Oana Roman a mărturisit că a aflat, la fel ca toată lumea, vestea divorțului artistului din filmulețul lui de pe YouTube, în care anunța că s-a despărțit de Raluca. Vedeta i-a luat apărarea lui Pepe, susținând că își iubește enorm fetițele, dar și că nu s-a așteptat să se ajungă la acest deznodământ trist.

„Toată lumea se întreabă dacă noi, apropiații, ne-am așteptat. A fost un eveniment în familia lui cu o săptămână înainte de acest anunț al lui legat de divorț, eu nu am participat, pentru prima dată. Fiind Rac, el este un om destul de introvertit, de aceea este foarte bine tot ceea ce face în viața lui.

Atunci când a făcut acest anunț… cred că s-a înțeles foarte clar că el nu și-a dorit acest divorț, această separare. Cred că nimeni nu a înțeles. Eu nu mă văd cu Raluca, doar când mergem cu copiii la tenis.

Aceste informații, pe care Pepe le-a aflat de la un jurnalist, Pepe le-a aflat și de la mine, și de la altii. Vorba umblă. Eu auzisem despre asta, dar nu mă bag de obicei în lucruri, dacă nu am dovezi. Au venit oamenii la mine și mi-au spus că Raluca a fost la munte cu unii. I-am spus că am auzit chestia asta și din altă parte. Pentru el, copiii sunt cei mai importanți și nu s-a așteptat să se ajungă aici’a declarat Oana Roman, în cadrul unei emisiuni.

Oana Roman: „Pepe a pus niște condiții”

Mai mult, se pare că actualul scandal ar fi izbucnit de la împărţirea averii, o avere estimată la 1,5 milioane de euro. „El a pus nişte condiţii, aşteaptă să i se răspundă. Speră să se înţeleagă în condiţiile in care le-a pus el. Dacă nu reuşesc, vor ajunge la tribunal. El are lucrurile foarte bine puse la punct. Acum, cred că dacă ajung la tribunal, lucrurile se vor complica pentru ea, pentru că acolo e vorba de probe”, a dezvăluit Oana Roman, precizând că ea ştie condiţiile, dar nu le poate dezvălui public.

Nu în ultimul rând, Oana roman a precizat că este de părere că soția lui Pepe a exagerat în privința ordinului de restricție.

„A fost acuzat pe nedrept. Ordinul de protecție a fost anulat (…). Raluca Pastramă exagerează’ a mai spus Oana Roman.

Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe

După ce fosta lui soție l-a acuzat că a bătut-o și a depus plângere, cerând ordin de restricție împotriva artistului, deznodământul nu a fost cel așteptat de Raluca. Drept urmare, aceasta a fost obligată să-și retragă plângerea, în fața instanței…

Pepe a păstrat tăcerea în tot acest timp, lăsând tribunalul să decidă. Artistul a mărturisit că acesta a fost motivul pentru care a recurs la silențio stampa – a știut că soția lui nu va avea probe care să ateste violențele de care a fost acuzat.

Cum să mă întrebați dacă am probe? Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a restras plângerea’, a declarat Pepe în fața reporterilor.