Anul 2020 a fost unul dificil pentru toată lumea. Pandemia a făcut numeroase victime și multe alte probleme au pus piedici oamenilor.

Însă, se pare că odată cu finalul anului nu se termină și lucrurile negative. Carmen Harra a făcut primele previziuni pentru anul următor, iar lucruile nu sunt prea roz.

Carmen Harra a prevestit că anul 2021 va aduce și el momente dificile, însă oamenii o să fie mai bine pregătiți, pentru că au deja experiența anului ce se încheie.

„2021 este un an de eliberare, de revoluţii, în care lucrurile se întorc. Vibraţia lui 2021 schimbă toate nenorocirile pe care le-am avut în 2020, care a fost un an carmic, pe care omenirea cred că nu l-a avut niciodată, niciodată perturbarea nu s-a produs atât de rău. Nenorocirea e că vin alte lucruri pentru care ar trebui să ne pregătim.

Dar cum ne pregătim că suntem total neavertizaţi, neinformaţi şi colectiv speriaţi”, a spus Carmen Harra.

„Se va schimba ceva din lucrurile fundamentale”

Carmen Harra a mai spus că toate acest greutăți care au venit peste omenire sunt ca un fel de semnal de alarmă, o trezire la realitate.

Aceasta a mai explicat că ceva fundamental din lucrurile pe care le știm trebuie să se schimbe.


„Trebuie să ne mobilizăm să trecem peste situația asta. Nu ne putem permite să cădem într-o depresie generală, viața merge înainte. Omenirea trebuie să învețe ceva din situația prin care trecem. Să învățăm să fim mai buni.

Să învățăm cât de vulnerabili suntem și cât de ușor putem să fim afectați de lucrurile care vin peste noi. Că nu suntem pregătiți pentru lucrurile mari care vin peste noi.

Tot ceea ce se întâmplă acum este doar începutul unor înșiruiri de evenimente care toate încearcă să ne trezească. Se va schimba ceva din lucrurile fundamentale care nu mai merg.

Anumite legi umane nu vor mai funcționa în următoarea perioadă. Legile umane trebuie schimbate, nu mai sunt valabile”, a mai spus Carmen Harra. scrie cancan.ro