Dezvăluiri incredibile din mariajul lui Pepe cu Raluca. Artistul pregătește o răzbunare!

Pepe o acuză pe Raluca de infidelitate. Totul a pornit de la plecarea la munte a Ralucăi, acolo unde ar fi petrecut clipe fierbinți cu un bărbat misterios. Se pare că Raluca își înșela soțul de anul trecut. Conform spuselor unui apropiat de-al cuplului, Pepe ar fi descoperit de relația soției lui cu un alt bărbat, iar de atunci a început să cerceteze.

Raluca Pascu și-ar fi înșelat soțul încă din 2019, iar Pepe ar fi aflat de acest lucru, pregătind și o răzbunare.

Cine este bărbatul cu care Raluca ar avea o relație

În exclusivitate pentru PlayTech, prieteni de-ai artistului au declarat faptul că Raluca îl înșela pe Pepe de foarte mult timp. „Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a spus sursa Playtech.ro.

Pepe ar fi aflat de relația extraconjugală pe care soția lui ar avea-o. ”Cu arabul doar a flirtat, acum încearcă să se cupleze. Pepe a tăcut și a vrut să dea senzația că e o despărțire liniștită, dar are totul pregătit, are răzbunarea gata. Exact cum a făcut și cu Oana Zăvoranu. Pepe nu iartă infidelitatea, nu trece peste, este foarte răzbunător. O va denigra și pe Raluca Pastramă, arătând unei țări întregi cine este ea și cum i-a trădat dragostea și încredere. După ce ea a cerut ordin de restricție, el este și mai pornit, însă a fost sfătuit de avocați să aibă răbdare, să se tempereze”, au transmis surse apropiate cuplului, potrivit Playtech.ro.

Între Pepe și Raluca nu mai este vorba de nicio împăcare. “Da, familia Ralucăi a făcut presiuni mari la Pepe, au existat și amenințări. Dar el nu se lasă doborât de aceste încercări disperate de intimidare. Tace și adună totul acolo la dosar”, a transmis, ÎN EXCLUSIVITATE, un apropiat al familiei, pentru PlayTech.