Selfie cu Maradona mort în sicriu. Fotografiile macabre fac înconjurul rețelelor de socializare și declanșează discuția dintre cei care le aprobă și cei care le critică. Avocatul familiei: „Nu se va termina aici, ticăloșilor”

Selfie-ul rușinii în cea mai neagră zi pentru iubitorii fotbalului. Trei angajați ai companiei de pompe funerare care s-au ocupat cu înmormântarea lui Diego Armando Maradona s- au fotografiat lângă sicriu , cu degetul mare în sus pentru a imortaliza memoria. Știrea a început să circule datorită site-ului brazilian Globo, care apoi a făcut înconjurul rețelelor de socializare.

Unul dintre manageri, un angajat al companiei, a fost concediat pe loc. Acum se caută identificarea celor alți doi autori ai gestului rușinos. „Sunt necinstiți, vor plăti pentru asta . Vreau să-i cunosc personal, sunt lași laș ”, a declarat avocatul Maradonei, Matias Morla. Agenția funerară și-a cerut scuze familiei fostului campion mondial și a anunțat site-ul web Todo Noticias al grupului Clarin că angajatul a fost concediat pe loc.

Între timp, înmormântarea lui Diego Armando Maradona a avut loc în cimitirul Jardín de Bella Vista din Bueno Aires la finalul unei ceremonii intime și religioase. Printre cei prezenți s-au numărat fiicele sale Dalma, Gianina și Jana, fosta soție, Claudia Villafañe, și fosta sa parteneră Verónica Ojeda. De asemenea, a fost prezent și nepotul său Johnny, care locuia cu el. Sicriul a fost îngropat înfășurat într-un steag argentinian. Deși ceremonia a fost rezervată doar membrilor familiei, unele posturi tv au introdus drone cu telecamere pentru a difuza  înmormântarea.