Vești bune din partea membrilor 3 Sud Est! Starea de sănătate a lui Mihai Budeanu se îmbunătățește! Mesajul postat de Laurențiu Duță și Viorel pe rețelele de socializare! Artistul a depășit perioada critică!

Vestea potrivit căreia Mihai Budeanu a fost infectat cu COVID-19 și a ajuns în stare gravă pe secția de Terapie Intensivă, a venit ca un șoc pentru toată lumea. Încă de când a fost făcut public anunțul, fanii, dar și cei care îl cunosc și îl apreciază pe Mihai, s-au rugat pentru ca artistul să poată depăși acest moment critic din viața lui și ca totul să revină la normal.

3 Sud Est susține că starea de sănătate a lui Mihai Budeanu se îmbunătățește

Ei bine, visele au devenit realitate! În urmă cu puțin timp, membrii trupei 3 Sud Est, Laurențiu Duță și Viorel, au fost pe pagina oficială un mesaj în care le-au dat marea veste fanilor! Starea de sănătate a lui Mihai Budeanu se îmbunătățește pe zi ce trece, semn că îndrăgitul cântăreț a trecut cu bine peste ce era mai greu.

De asemenea, cei doi artiști au ținut să le mulțumească tuturor pentru gândurile bune și mesajele de susținere adresate colegului lor de trupă.

”Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe zile dificile in terapie intensiva. Urmeaza recuperarea. Multumim pentru grija voastra si urarile de bine! 🙏”, au scris membrii trupei 3 Sud Est.

Mihai Budeanu a avut mari probleme cu respirația

Mihai a ajuns de urgență la spital în urmă cu o săptămână, infectat cu virusul ucigaș din China. La început, artistul a fost internat la Spitalul Municipal din Mangalia, iar mai apoi transferat către Medgidia, deoarece unitatea spitalicească din Mangalia nu dispunea de toate condițiile necesare pentru a-l trata corespunzător.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat atunci un medic de la Spitalul din Mangalia, potrivit Focus Press.

Îndrăgitul cântăreț a stat internat pe secția de Terapie Intensivă a spitalului Medgidia timp de mai multe zile, timp în care cadrele medicale s-au luptat pentru a-i salva viața, informeaaza spynews.ro.