Serghei Mizil a avut o reacție oarecum ciudată vizavi de despărțirea momentului, cea dintre Pepe și Raluca Pastramă. Apropiat al lui Ion Talent, tatăl celebrului cântăreț latino, Mizil a fost uimit de ce s-a întâmplat.

Cum a comentat Serghei Mizil? „Mie nu-mi place să vorbesc despre relațiile altora, dar scandalurile astea se repetă la indigo. Nu înțeleg de ce nu mai poate nimeni să divorțeze liniștit. Nu neapărat că mă refer la cazul lui Pepe, dar tot văd părinți în divorț care încearcă să-și facă rău prin copii, ceea ce mi se pare o super imbecilitate. Adulții își refac viața ușor apoi după divorț, însă copiii suferă că nu pot să-și vadă ambii părinți”,a spus Serghei Mizil, în emisiunea lui Cristi Brancu, de pe canalul de Youtube.

Ce crede Serghei Mizil despre scandalul momentului, despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă

Raluca Pastramă l-a reclamat pe artist la poliție că a bătut-o de faţă cu fiicele lor, și a cerut ordin de protecție împotriva acestuia, atât pentru ea cât și pentru fetițe.

Și Serghei Mizil a trecut printr-o astfel de experiență. ”Şi eu am pățit o chestie asemănătoare din partea unei neveste. Mi-am luat copiii lângă mine. Atunci când copiii au crescut și au vrut să se întoarcă împotriva ei, am spus nu, am spus „E maică-ta, s-a terminat!” Nu câștigi nimic decât să bulversezi copilul”, a povestit Serghei Mizil, potrivit WOWbiz.ro.