Dalma Maradona a transmis un mesaj sfâșietor după înmormântarea tatălui ei. Actrița i-a promis legendarului fotbalist că-l va iubi și îl va apăra până la sfârșitul vieții sale, semn că aceasta se așteaptă ca imaginea lui să fie ponegrită. Postarea fiicei lui Maradona a făcut înconjurul lumii. 

Dalma Maradona, mesaj sfâșietor după înmormântarea tatălui ei

Dalma Maradona i-a adus un omagiu tatălui ei pe contul său de Instagram, unde a publicat o poză de album realizată în copilăria sa. Fata cea mare pe care regretatul fostbalist o are din mariajul cu fosta soție este îngenungheată de durere.

“Mereu mi-a fost foarte frică de moartea mea, dar nu astăzi (n.r.: ieri)… Pentru că ştiu că va fi momentul în care te voi revedea şi te voi îmbrăţişa din nou! Deja îmi este dor de tine, tată! Voi rezista aici, fără acea parte a inimii mele pe care ai luat-o ieri cu tine! Te voi iubi şi te voi apăra toată viaţa mea pentru că îți mulţumesc pentru viaţa împărtăşită cu noi! Sunt distrusă, dar voi merge înainte! Aşteaptă-mă acolo. Ne vom vedea, până atunci voi exersa«Y como es él» pentru ca atunci când ne vom vedea să cântăm din nou împreună din toţi rărunchii. De fapt, tu cântai frumos şi eu ţipam, a scris Dalma Maradona la descrierea imaginii de mai jos.

În rândurile așternute pe cunoscuta rețea de socializare, actrița a vorbit și despre apelurile video pe care regretatul fotbalist le avea cu nepoțica lui: Te iubesc, tata! Te voi iubi şi te voi apăra toată viaţa! Şi dacă nepoata ta vrea să vorbească cu tine prin apel video, ca înainte, voi muri în interior, dar stai liniştit, îi voi povesti exact cine ai fost, cine eşti şi cine vei fi mereu! Şi ea te iubeşte. Mă adun şi nu îmi imaginez cum va fi viaţa mea fără tine… Nu pot… Dar sunt aici cu cel mai bun soţ din lume şi cu o fiică care mă obligă să merg înainte! Viaţa este scurtă, astfel că ne vom revedea în curând. Îţi aduc margarete pentru a-ţi decora echipamentul şi te rog să te uiţi din nou la mine cu acea iubire care se vede în fotografie! Te iubesc veşnic!.

Dalma Maradona a postat un mesaj sfâșietor după înmormântarea tatălui ei. “Așteaptă-mă acolo, te iubesc” este unul dintre gândurile împărtășite de fiica legendarului fotbalist © Instagram
Dalma Maradona a postat un mesaj sfâșietor după înmormântarea tatălui ei. “Așteaptă-mă acolo, te iubesc” este unul dintre gândurile împărtășite de fiica legendarului fotbalist © Instagram

Diego Maradona, înmormântat în cadrul unei ceremonii private

Diego Armando Maradona a fost înmormântat joi seară, în cadrul unei ceremonii private într-un cimitir din Buenos Aires. Ceremonia a avut loc la capătul unei zile în care zeci de mii de suporteri au trecut pe la căpătâiul lui, pentru a-i aduce un ultim tribut. Înghesuiala a fost atât de mare, încât, la un moment dat s-a creat o busculadă, iar forțele de ordine au fost nevoite să folosească gaze lacrimogene.

Maradona, operat pe creier pe 3 noiembrie

La cinci zile după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 60 de ani, regretatul fotbalist a fost băgat în sala de operații. Medicii i-au îndepărtat un hematom subdural (cheag de sânge).

“Hematomul a putut fi îndepărtat cu succes. Diego a suportat bine operaţia. S-a trezit şi totul decurge bine”, a declarat la acea vreme doctorul Leopoldo Luque, chirurg în cadrul clinicii private din oraşul Olivos, situată la nord de Buenos Aires.

Maradona fusese transferat la clinica respectivă după o primă spitalizare în oraşul La Plata, aflat la 60 km sud de capitala Buenos Aires. Intervenţia chirurgicală de marţi, 3 noiembrie, a durat aproape două ore. Din nefericire, eforturile medicilor au fost în zadar, pentru că organismul legendarului sportiv a cedat în urmă cu trei zile, respectiv pe 25 noiembrie.