Floricuța are, în prezent, numai 20 de ani, dar viața a pus-o la pământ de multe ori. De la vârsta de 3 ani, tânăra trăiește numai în centre de plasament, iar anul trecut a rămas însărcinată. Din păcate, bărbatul despre care considera că îi va fi aproape a lăsat-o baltă, așa că a fost nevoită să mai primească încă o lovitură și să meargă mai departe, tot singură. 

Anul trecut, povestea Floricuței stârnea râuri de lacrimi. Tânăra care pe atunci avea numai 19 ani rămăsese însărcinată și urma să devină mămică și să-și crească singură copilul, întrucât bărbatul care a lăsat-o gravidă nu dorea să se implice absolut deloc.

De la vârsta de 3 ani a trăit numai în centre de plasament

Povestea ei de viață este una șocantă, întrucât de la vârsta de trei ani, Floricuța a trăit în centre de plasament, mama ei fiind bolnavă de cancer și a murit pe când Floricuța avea nouă ani. Mai mult, Floricuța nu a avut parte nici de grija paternă, căci tatăl său nu s-a interesat absolut niciodată de ea.

Anul trecut, reprezentanții centrului de plasament în care locuiește Floricuța au lansat un apel către toți cei care vor să o ajute pe tânără cu bani sau lucruri necesare ei și bebelușului pe care urma să-l aducă pe lume.

 

„Acum 8 ani, pe când făceam voluntariat în Centrul Sf. Maria din București, prin mulțimea de fete din acel centru am cunoscut-o pe Floricuța. Așa o mai striga lumea, pentru că era mică de inălțime pentru vârsta ei. Floricuța era cuminte, însă nu se descurca așa bine la școală, avea probleme cu concentrarea. Ea a fost primul copil cu care am început să fac meditații.

Florica nu a avut o viață ușoară, cu toate că era doar un copil. Mama ei, bolnavă de cancer a lăsat-o în grija statului la frageda vârstă de 3 ani. Astfel, Florica a trecut prin două centre de stat și unul privat. Tatăl ei, nu putea să aibă grijă de el, cu atât mai puțin de un copil care are nevoie de atenție, îngrijire, haine, mâncare și multă iubire!

Nu aș putea să vă descriu viața ei, ce și cum s-a simțit ea printre străini, fără mamă, intrucat, la vârsta de 9 ani, mama ei a murit, iar tatăl ei, nu s-a interesat niciodată de ea.

Acum, Florica are 19 ani, este gravidă in luna a VIII-a si nici ea, la fel ca și mama ei, nu îl are alături pe tatăl copilului ei” au transmis reprezentanții centrului de plasament în care se afla Florica, la vremea respectivă.