Vineri, 27 noiembrie, în ultima ediție a săptămânii „Bravo ai stil! Celebrities”, înainte de gala de sâmbătă, Andreea Tonciu a reușit să șocheze membrii juriului. Focoasa brunetă, lipsită de inhibiții, a renunțat la pantaloni fără ezitare. Totul, pentru steluțe din partea juraților.

În această seară, Andreea Tonciu nu a reușit să impresioneze juriul cu ținuta aleasă. Elementul care le-a displăcut juraților a fost perechea de pantaloni aleasă de vedetă. Astfel că, în disperare, bruneta a recurs la un gest extrem pentru a-i convinge pe Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Moris Munteanu să-i dea steluțe.

Raluca Bădulescu:Cap foarte frumos și energia ta îmi place. Ținuta nu. Corsetul nu. Că,așa nu. Iar pantalonii…De ce i-ai pus? Măcar unii mai simpli să fi pus. Nu se leagă piesele între ele. Nu te caracterizează. Astăzi chiar nu!

Cătălin Botezatu:Îmi place corsetul…

Andreea Tonciu: Este body.

Cătălin Botezatu:Îmi place, e ceva interesant, dar sunt de acord în legătură cu pantalonii.

Andreea Tonciu:Atunci fac o altă defilare. Pot să mai defilez o dată? Îmi dau pantalonii jos și defilez așa. Ia stați puțin. Vreți să-l vedeți(body) poate îmi dați steluță așa!

În acel moment, Andreea și-a tras de pantaloni în jos și a rămas într-un body în fața juraților.

Andreea Tonciu s-a dezbrăcat în fața juraților
Andreea Tonciu a renunțat la pantaloni

Cătălin Botezatu: Dacă veneai așa…

Andreea Tonciu:Lăsați-mă să fac încă o dată delfilarea fără ei!

Cătălin Botezatu:Dacă faceai asta, aveai steluțe sigur!

Andreea Tonciu nu a reușit să-i convingă pe jurați, care în cele din urmă nu i-au oferit nicio steluță.

Andreea Tonciu s-a dezbrăcat în fața juraților
Andreea Tonciu a rămas într-un body sexy

Andreea Tonciu, sfâșiată de durere după ce și-a pierdut bunica

Deși este întotdeauna cu zâmbetul la purtător, Andreea Tonciu a primit recent o lovitură dură. Vedeta este o fire extrem de sensibilă și apropiată de familia sa. De aceea, în momentul în care și-a pierdut bunica acre a crescut-o, bruneta a fost foarte afectată.

Ea și-a spus durerea pe Instagram, unde a izbucnit în plâns de durere. Andreea a mărturisit că nu s-a mai putut odihni cum trebuie de când a primit vestea tragică.

„Este foarte greu să pierzi pe cineva care te-a crescut, este foarte foarte greu, mai ales acum când vine noaptea, n-am dormit de patru zile pentru că gândul meu e numai la ea”, a spus Andreea Tonciu pe Instagram.

Mai mult, Andreea Tonciu a spus că nu o va uita niciodată pe bunica ei. „Nu exista cuvinte îndeajuns ca sa exprime durerea si tristețea noastră pricinuita de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI. Chiar daca corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu in inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace, SUFLETUL NOSTRU BUN!”, este mesajul dureros postat de Andreea Tonciu.