Oana Zăvoranu și-a făcut în ultima perioadă un obicei să atace vedete din showbiz-ul autohton, iar sâmbătă a venit rândul Cristinei Șișcanu. 

Întrebată pe Instagram de un fan ce părere are despre soția lui Mădălin Ionescu, Oana nu a ezitat să îi dea acestuia un răspuns caracteristic ei.„Cine mă? Sărăcia aia de umblă cu țâțele pe afară să alăpteze? O ieftinătură sinstră care pute a caca, câh”, a scris Oana râzând.

A procedat la fel și cu Loredana Chivu

Oana Zăvoranu a umilit-o cumplit pe Loredana Chivu, pe contul său de Instagram. Cum? Eheeee…După ce Loredana Chivu s-a apucat să facă reclamă la o pereche de ochelari de soare, Oana Zăvoranu, pe lângă faptul că a menționat că aceștia sunt fake, a sesizat că blondina avea, sub o unghie…mizerie.

După ce Oana Zăvoranu a primit pe Instagram un mesaj din partea unui internaut care îi arată mizeria de sub unghia Loredanei Chivu, bruneta a făcut un screenshot degrabă și l-a postat pe Instagramul ei, alături de un mesaj în care o face praf pe aceasta.

„Când facem reclamă la ochelari Balmain fake, ne spălăm și noi jegul care colcăie sub gheare, ingalatoooo! Morcovi nu pui sub unghii? Că pot crește liniștiți…zic. Vomit, nu mai pot. De ce îmi trimiteți poze de-astea?” a scris Oana Zăvoranu, în dreptul postării sale.