Veronica Stegaru și-a încântat fanii cu o fotografie a ei în care i se vede cât se poate de proeminent burtica de graviduță. Iar admiratorii ei nu au ratat ocazia să-i scrie câte și mai câte. Între ei chiar soțul Viorel, care a dezvăluit și sexul bebelușului din burtica soției lui, Veronica.

De altfel, Vulpița a fost aceea care a ridicat mingea la fileu, cu o întrebare în dreptul fotografiei. ”Fată sau băiat? Ce credeți că vom avea?”, a ridiat problema Veronica Stegaru din Blădești. Imediat, fanii s-au grăbit să-i răspundă.”Adevărul este că ne și pasă, chiar este foarte important pentru țară, să știe ce faci tu, voi!”, ”Nu vreau răul nimănui. Dar decât să faci un copil iar apoi să îți amintești de el la Paște sau Crăciun, mai bine las-o baltă”, ”Orice ai avea să fie sănătos/sănătoasă dar cel mai important, să aveți grijă de el/ea și să nu faceți cum ați făcut și cu fetita pe care o aveți”, i-au scris câțiva internauți.

Dar surpriza avea să vină chiar de la soțul ei, Viorel Stegaru. Acesta a comentat simplu:”Fată!” A divulgat, astfel, secretul pe care mulți erau nerăbdători să-l afle. Acum, rămâne de văzut dacă Viorel a spus doar ce-și dorește, a ghicit sau, pur și simplu, cei doi au făcut deja controlul și știu ce va aduce pe lume Vulpița.

Vulpița și Viorel Stegaru s-au lansat în afaceri cu prăjituri

Veronica și Viorel Stegaru s-au mutat în urmă cu mai bine de două săptămâni în satul Focșănei, din județul Buzău. S-au gândit să îşi îndulcească vecinii, aşa că au pus bazele unei afaceri cu prăjituri (Vezi AICI totul). Vulpița și soțul său au pornit pe ulițele localității și chiar au avut vânzare bună. Primul client care a gustat din prăjiturile făcute chiar de Vulpița l-au găsit la doar câţiva paşi de curtea lor.“Ce fel de prăjituri aveţi, domnule?”,a întrebat unul dintre săteni în reportajul difuzat la “Acces Direct”.“Cu ciocolată”, au răspuns mândri soții Stegaru.

În timpul promovării afacerii, cei doi au primit și o întrebare mai delicată. “Și dacă nu avem bani ne dați pe datorie?”,a fost curiozitatea unuia dintre localnici, iar cei doi viitori părinți au răspuns clar și răspicat:“Pe datorie, nu!”. La finalul acțiunii, cei doi soți au strâns ceva bănuți cât să le ajungă pentru ceva zile, având în vedere că prețul pentru o bucată de prăjitură a fost 5 lei. Vecinii au fost încântați de inițiativa celor doi și le-au făcut urări de bun augur, să le meargă tot mai bine.“Au zis să continuăm. Am primit sfaturi bune. Nu a comentat nimeni absolut nimic”, a declarat Vulpița în cadrul emisiunii “Acces Direct”.