Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița de la Acces Direct, a lansat, în urmă cu două zile, provocarea pentru admiratorii ei: ce va aduce pe lume anul viitor, fetiță sau băiețel! O făcea înainte de a ajunge la ecografie.

Chiar Viorel avea să se bage în seamă și să scrie la comentarii: ”Fată!” Au fost reacții ale fanilor, iar a doua zi,

Vulpița a ajuns la cabinetul medical, unde a fost supusă unui ecograf. Iar rezultatul?

Chiar Vulpița l-a anunțat pe Instagram, în dreptul fotografiei în care se află pe masă, la consult. Viorel nu ghicise în urmă cu o zi.

”Vom avea un băiețel!”, a scris Veronica Stegaru în dreptul imaginii.

Vulpița și Viorel vor avea un băiețel! Imagini de la ecograf cu Veronica Stegaru

Internauții s-au grăbit să-i pună la zid pe cei doi părinți, dat fiind faptul că mai au un copil, o fetiță pe care au cam lăsat-o de izbeliște, odată ce au venit la București, la începutul anului, unde au ”frecventat” Acces Direct, emisiunea care a vrut să-i transforme în vedete, dar de nde au plecat după intervenția Consiliului Național al Audiovizualului (CNA).

”Dacă și pe băiat îl veți crește cum ați crescut fata mai bine când se naște să îl lăsați în centru ca să nu fie vai și amar de el, noroc de mama lui Viorel că are grijă de fetiță, că altfel nu știu ce se întâmplă cu ea. Păcat că oamenii ca voi sunt binecuvântați cu asemenea daruri cerești, iar cei care își doresc cu adevărat și au ocazia să le ofere totul nu pot avea puiuții.

Îmi e milă de ce urmează”, este unul dintre cele mai dure mesaje pe care cei soi le-au primit. scrie cancan.ro