După ce Vulpița și Rafaelo au rupt toate topurile în urmă cu mai multe luni, atunci când au lansat împreună câteva piese, acum cei doi se pregătesc de o nouă melodie! S-au reîntâlnit, au pus ”țara la cale”, iar acum urmează noua colaborare! 

Vulpița și Rafaelo s-au reîntâlnit!

După o lungă perioadă de timp în care nu s-au mai văzut, asta după ce Vulpița a plecat la Blăgești, în satul ei natal, iată că acum revenirea în Capitală o surprinde pe soția lui Viorel din nou cu Rafaelo, tânărul artist cu care a lansat câteva piese în perioada în care nu era însărcinată, iar relația sa cu Viorel nu era tocmai cea mai bună.

După multe certuri cu partenerul său de viață, Vulpița și Rafaelo au primit cu chin cu vai acceptul lui Viorel de a scoate împreună piesele, iar ceea ce a urmat pentru ei a fost cu adevărat o perioadă de glorie din toate punctele de vedere.

Imediat melodiile lor au ajuns în topul pieselor de pe YouTube, iar acum se pregătesc pentru o nouă lansare.

Vulpița și Rafaelo lansează o nouă piesă!

Cei doi s-au întâlnit în culisele emisiunii Acces Direct în urmă cu o zi, atunci când Veronica a venit să dea vestea că împreună cu Viorel așteptă un băiațel.

Vulpița și Rafaelo au discutat despre o nouă colaborare, iar în curând trebuie să ne așteptăm la marea surpriză muzicală din partea celor doi.

”Dacă tot se află la București de ce să nu încercam. Toți oamenii zic <<mai fă cu Vulpița>>. Dăm drumul la treabă, facem”, a spus Rafalo pe YouTube!

 

Ce nume va purta cel de-al doilea copil al Vulpiței și al lui Viorel!

Deoarece reporterul Radu Rotaru a fost tot timpul cu ei în ultimele luni și le-a devenit un adevărat prieten, soții Stegaru au decis ca pe bebelușul lor să-l cheme Radu, iar pentru că se va naște în apropierea sărbătorii Sfinților Constantin și Elena, cel mic al purtea să fie numit și Constantin! scrie spynews