Irinel Columbeanu a pierdut toata averea, iar acum locuieste intr-un apartament inchiriat in cartierul Colentina din Bucuresti. Vestea ca afaceristul a ramas fara bani a ajuns si la urechile fostei lui sotii, Monica Gabor, care locuieste acum in SUA.

Toata lumea a ramas surprinsa atunci cand a aflat ca Irinel Columbeanu a ramas falit. Acesta a fost vazut la volanul unor masini vechi prin Bucuresti si locuieste intr-un apartament inchiriar.

Recent, afaceristul a fost prezent pe scena de la iUmor, unde a facut glume cu privire la situatia sa financiara.

Fosta lui sotie, Monica Gabor, s-a oferit sa-l ajute pe Irinel Columbeanu. Aceasta s-a oferit sa-i caute un loc de munca in SUA, iar in acest fel omul de afaceri va fi alaturi si de fiica lor, Irinuca. Nimeni nu stie daca Irinel Columbeanu a acceptat propunerea Monicai.

Irinel Columbeanu, pe scena de la iUmor

Irinel Columbeanu a facut haz de necaz cu privire la situatia lui financiara: “Am venit pana aici in plimbare. Fac exercitii, nu vreau sa obosesc ca sa nu ma asez pe vreo banca, pe mine bancile m-au nenorocit, asa ca nu vreau sa mai aud de ele”.

Acesta a marturisit cum este viata lui, dupa ce a ramas fara milioanele din conturi: “In ultima vreme am facut bani vanzand case, singura problema este ca erau ale mele. Azi esti sus, maine esti jos, esti acelasi om, desi cei din jur te trateaza diferit, oamenii te respecta si vor sa iti fie prieteni daca esti milionar, au senzatia ca le vei da lor banii”, a mai spus Irinel Columbeanu, la Antena 1.

Vila din Izvorani a ars ca o torta

Pompierii au fost alertati sambata, 31 octombrie, la ora 15.00, iar la 12 ore distanta autoutilitarele salvatorilor se aflau inca in curtea vilei din Izvorani, incercand sa stinga focul.

Acoperisul constructiei este complet prabusit, iar zidurile sunt innegrite de fum. Focul a pornit de la subsolul cladirii si a cuprins apoi parterul si etajul. Nicio persoana nu se afla in interiorul constructiei in momentul izbucnirii incendiului.

Vila nu ii mai apartinea lui Irinel Columbeanu inca din anul 2012, iar acum era scoasa la vanzare pentru suma de 3,9 milioane de euro. Mai mult, constructia se putea inchiria pentru 15.000 de euro pe luna. In interior se aflau si obiecte de arta, printre care si sculptura Echilibru a lui Sabin Balasa.