Scrisoarea de adio a marii actrițe Draga Olteanu Matei va impresiona fiecare român la care va ajunge. Doamna teatrului românesc a așternut cuvinte emoționante pentru toți cei care au iubit-o și au admirat-o. 

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni, dar abia acum a ieșit la iveală ultimul mesaj pe care l-a scris. Pentru că simțea că sfârșitul îi este aproape, marea actriță a vrut să mulțumească tuturor celor care au urmărit-o în sala de teatru sau pe micile ecrane.

A rămas recunoscătoare pentru admirația publicului până în ultima clipă. Ultimele rânduri așternute pe hârtie încep cu o mare dorință, ca oamenii să nu plângă atunci când n-o să mai fie.

„Dragii mei, când n-oi mai fi vă rog nu mă plângeți. Am încercat în întreaga mea carieră să vă ofer bucurie și zâmbete. Mereu am fost copleşită de atenția pe care mi-ați oferit-o și am considerat că îmi dați prea mult pentru ceea ce merit de fapt.

Când n-oi mai fi vă rog să vă amintiți de mine cu drag și cu bucuria pe care o aveam când interpretam fiecare rol, fie că era pe scena teatrului, fie că era în filme.

Am trăit mare parte din viața mea pe scenă, indiferent c-a fost scena teatrului sau scena filmelor în care am jucat. Nu vreau să mă plângeți. Eu vă iubesc și prețuiesc prea mult. Mă bucur că m-ați primit în sufletele voastre și mă bucur să aflu că am reușit să vă ofer bucurie.

Mă măgulește fiecare scrisoare pe care o primesc, n-am fost niciodată interesată de premii oferite de organizații, ci am considerat că cel mai important premiu pe care-l pot primi au fost reacțiile voastre când terminam de jucat o piesă de teatru. Marea marea iubire.

Rămâneți fericiți, rămâneți sănătoși și vă mulțumesc pentru fiecare moment în care m-ați urmărit.

A voastră,

Draga Olteanu Matei!”, a fost scrisoarea marii actrițe, conform huff.ro.

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață la 87 de ani

Din cauza unor grave probleme de sănătate, Draga Olteanu Matei s-a stins din viață la 87 de ani. Fusese internată pentru câteva zile  la secția de terapie intensivă din cadrul Clinicii de Gastroenterologie şi Hepatologie a Spitalului “Sf Spiridon” din Iaşi.  În ciuda eforturilor depuse de medici, actrița s-a stins din viață după ce a suferit o hemoragie digestivă superioară. Draga Olteanu Matei își doarme somnul de veci la cimitirul ”Eternitatea” din Piatra Neamț”scrie cancan.ro