Gabriela Spanic este una dintre cele mai apreciate actriţe de telenovele. A scris istorie cu rolurile sale memorabile şi le-a intrat la suflete fanilor din lumea întreagă.

Şi-a bătut joc de chipul ei. Era una dintre cele mai frumoase actriţe de telenovele, dar s-a mutilat la estetician. Cum arată acum Gabriela Spanic

Gabriela Spanic a exagerat cu operaţiile estetice

Dincolo de faptul că este o femeie foarte talentată, Gabriela Spanic este şi foarte frumoasă. Însă, se pare, că acest lucru nu a fost suficient pentru ea, pentru că actriţa a apelat la nenumărate operaţii estetice. Ba chiar am putea spune că a exagerat, iar întreaga fizionomie i s-a schimbat. Chiar dacă din naştere a căpătat trăsături superbe, se pare că acest lucru nu a fost de ajuns pentru Gabriela Spanic, în vârstă de 45 de ani, care a apelat la medicul esteician. Prea mult, spun fanii.

Gabriela Spanic este de nerecunoscut, iar frumuseţea sa naturală a fost efectiv distrusă de operaţiile estetice. Fanii nu s-au sfiit să-i atragă de fiecare dată atenţia şi să-i spună să se oprească, însă actriţa nu pare să-i asculte deloc. Dacă nu ne credeţi, vă invităm să urmăriţi galeria foto, acolo unde puteţi vedea transformarea simpaticei actriţe.

Fiul Gabriela Spanic a fost otrăvit

Gabriela Spanic a trecut prin clipe dramatice, în urmă cu mai mulţi ani, atunci când ea, fiul ei, mama şi menajera au fost la un pas să fie ucişi de asistenta medicală. Cel mai afectat dintre toţi a fost fiul ei, care a fost otrăvit.

Deşi totul s-ar fi putut transforma într-o tragedie, Gabriela Spanic şi fiul ei şi-au revenit ulterior. Pe atunci, băiatul avea doi ani. Problemele la stomac au fost rezolvate, iar tentativa de omor a fostei asistente a actriţei a rpămas  doar o amintire neplăcută.

Şi-a bătut joc de chipul ei. Era una dintre cele mai frumoase actriţe de telenovele, dar s-a mutilat la estetician. Cum arată acum Gabriela Spanic