Noaptea nunții este pentru unii un motiv de bucurie, însă, pentru alții dimpotrivă… Motivele sunt nenumărate, iar în urma diferitelor situații, au apărut tot felul de bancuri. Pentru astăzi, v-am pregătit unul despre reacția unui mire după ce a aflat în noaptea nunții că mireasa lui nu mai e virgină.

Bancul zilei, 14 ianuarie 2021

Noaptea nupțială… mirele îi spune miresei sale:
– Iubito, acum o să te doară un pic, dar nu te teme, e și normal să fie așa prima dată, o să fie și un pic de sânge, dar nu trebuie să-ți faci griji, asta e fiziologia, n-ai ce-i face.
Trece un timp, el stă întins pe podea, fumează.
Ea: – Dragule, dar când o să mă doară, când o să fie sânge?
El: – Acuș, termin de fumat și-ți dau vreo doi pumni peste nas.

 

Alte două bancuri despre noaptea nunții

În noaptea nunții, mirele, bine dispus, îi spune unui amic:
– Pariezi pe 100 de euro că mireasa e virgină?
Mireasa aude și intervine:
– Nici nu te-ai însurat bine și deja arunci cu banii pe fereastră?!

În noaptea nunții, mireasa îi spune mirelui ei:
– Dragul meu, știi că eu sunt virgină și că nu știu mare lucru despre sex. Ai putea să-mi explici înainte să trecem la fapte?
– Bine, draga mea. Uite, să ne închipuim că partea mea intima este un prizonier, iar a ta o închisoare. E simplu de tot: luăm prizonierul și îl băgăm la închisoare.
Zis și făcut. După ce se consumă evenimentul, mirele se tolănește în pat, mulțumit de sine. Mireasa, zâmbind de fericire și multumită tare de prima ei experiență intimă, îl anunță suav:
– Iubitule, se pare că prizonierul a evadat de la închisoare.
– Atunci trebuie să-l arestam din nou. Se conformează omul și, la final, dă să se odihnească. Mireasa, zâmbind de satisfacție îi zice din nou:
– Dragule, iar a scăpat prizonierul!
Adunându-și ultimele puteri, bărbatul se ridică și trece iar la fapte.După ce termină, nu-și mai dorește decât să aibă parte de un somn bun. Mireasa, îl bate încetișor pe umăr și îi spune:
– Iubituleee… iar a scăpat…
– Draga mea, știi ceva?! Asta nu e o sentință pe viață!!!