La 37 de ani, Sânziana Buruiană se simte o femeie împlinită și extrem de fericită! Voluptoasa blondă este mămică a două fetițe superbe și are un soț minunat, potrivit mărturiilor sale. În trecut, ea a ținut prima pagină a ziarelor din România și a dezvăluit multe secrete din viața personală. Printre acestea se numără și la ce vârstă și-a pierdut virginitatea și cine a fost norocosul alături de care a petrecut prima ei noapte de amor.

La ce vârstă și cu cine și-a pierdut virginitatea Sânziana Buruiană

Sânziana Buruiană a povestit în cadrul unui interviu mai vechi că şi-a pierdut virginitatea la vârsta majoratului cu un coleg de liceu. Carismatica blondă a mai precizat că partida de amor s-a petrecut în timp ce în cameră răsunau melodii de-ale lui Julio Iglesias, relatează jurnaliștii de la publicația Libertatea. Conform declarațiilor sale, povestea de iubire cu primul bărbat din viața ei a durat câțiva ani și acesta a avut multă răbdare, pentru că ei au întreținut relații sexuale la un an după ce s-au cunoscut.

În urmă cu ceva vreme, Sânziana Buruiană a fost invitată în platoul emisiunii “Răi da’ Buni” și a căzut într-una din capcanele lui Mihai Morar. Prezentatorul a deschis o discuţie despre facultatea absolvită de blondă, dar și despre momentul în care aceasta şi-a pierdut virginitatea, iar răspunsul ei i-a uimit pe toți cei din platou, dar și pe mulți dintre telespectatori.

“Ai terminat ASE-ul fără să cadă bila. Care e legenda despre ASE, dacă intră o fată şi e virgină cade bila? Tu mai erai virgină?”, a întrebat-o Mihai Morar în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

“Ce întrebare îmi pui! Să mergem să vedem dacă a căzut bila. Nu ştiu dacă mai eram virgină. S-a clatinat un pic bila. Eram semi-virgină”, a reacționat Sânziana Buruiană.

 

 
View this post on Instagram
 
 
 
 

 

A post shared by Sânziana Zuluf (@sanzianazuluf)

 

Sânziana Buruiană s-a căsătorit civil cu Nicolae Zuluf pe 3 octombrie 2015, după doi ani de relație. Ei au făcut cununia religioasă pe 18 octombrie 2015 la o biserică din București, iar în ziua nunții au avut alături  numeroase personalități din showbiz.