Maria Ghiorghiu vine cu o nouă premoniție sumbră, care de data aceasta vizează importante fețe bisericești. Celebra clarvăzătoare spune că a văzut ceva care indică un eventual doliu în lumea religioasă, cândva în viitor.

Pe blogul ei, Maria Ghiorghiu a povestit una dintre premonițiile ei recente. Clarvăzătoarea spune că a văzut un sicriu cărat de câteva persoane tinere, în care clar se afla cineva. Ce i-a atras atenția, însă, a fost faptul că acesta era acoperit de o pânză neagră cu o cruce pe ea, semn că este vorba despre o importantă față bisericească.

„Sicriul se vedea că nu este gol, după felul cum era ținut ca nu cumva să-l scape. SICRIUL era acoperit cu o pânză neagră și lucioasă, un acoperământ specific Sfintelor Biserici, acoperământ ce avea pe el SFÂNTA CRUCE a LUI HRISTOS lucrată din mătase aurie”, a scris Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu anunță doliu în Biserică

Clarvăzătoarea continuă prin a face o comparație cu sicriile acoperite de Tricolor și trage concluzia că, în curând, vom auzi de trecerea în neființă a unei personalități din lumea bisericească.

„Așa precum vedem adeseori sicrie îmbrăcate în Tricolorul României, așa era acum sicriul acoperit cu acoperământul negru și lucios, cu Sfânta Cruce aurie pe el.
Dragii mei, cred că vom auzi de cineva care va trece la DOMNUL, cineva dintre feţele bisericești”,
 a mai scris Maria Ghiorghiu.

Pe final, aceasta a făcut și un apel la rugăciune pentru sufletul persoanei respective, chiar dacă nu știe încă despre cineva este vorba.

„Cine anume eu nu știu a vă spune, dar putem să ne rugăm pentru sufletul lui și pentru noi toți deopotrivă!”, a încheiat prezicătoarea.