O pensionară din Galați a comandat un telefon scump de la un magazin, dar a avut parte de surpriza vieții sale când a deschis cutia.

O femeie, în vârstă de 64 de ani, a vrut să-i cumpere fiicei ei ultimul model de telefon Iphone pe care și-l dorea şi a mers la un magazin de specialitate dintr-o reţea naţională, unde a încheiat un contract în rate la unul din punctele de desfacere din Galaţi.

A semnat contractul de finanţare, urmând ca în câteva zile, prin serviciul de curierat, să primescă telefonul de la depozitul din Bucureşti, potrivit monitoruldegalati.ro. Doar că, în momentul în care a ajuns curierul, femeia a avut parte de o surpriză de proporții.

”Am fost în magazin, fizic, am făcut actele, am făcut tot, urma ca după câteva zile să primim telefonul. A venit curierul la uşă, i-a dat telefonul, cutia, a intrat în casă curierul, a plecat şi când să desfacă cutia, ce a găsit în cutie? A găsit şuruburi, nituri, cuişoare. Telefonul costă 6.700 lei. Nepotul meu filma, a vrut să urce imaginile pe internet şi chiar a spus că am luat ţeapă”, a declarat păgubita.

Societatea de distribuţie şi cea de curierat susțin că nu au nicio legătură cu situația.

”Sesizarea persoanei în cauză a fost înregistrată la Secţia 2 Poliţie Galaţi. În baza acesteia, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune”, a declarat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.