Acțiune de amploare pentru găsirea lui Sebi. Peste 250 de oameni, polițiști, jandarmi, pompieri, pădurari și voluntari, încearcă de mai multe zile să dea de urmele micuțului. Căutările extinse s-au efectuat cu câin de urmă, drone, elicopter, barcă, autoșenilată.

ISU Arad a confirmat că la acțiunea de căutare a copilului participă zeci de polițiști cu 8 autoturisme, 12 pădurari, câteva zeci de voluntari cu 5 drone și 7 mașini de teren, 30 de pompieri cu 4 autoturisme de teren, o autoșenilată, o barcă și o autospecială de suport și câteva zeci de jandarmi cu o autospecială. Folosirea dronelor este cea mai modernă și eficientă metodă care a fost utilizată de către salvatori, dar nici ea nu l-a adus pe Sebi acasă.

Mama lui Sebi crede că micuțul a fost răpit

Mama lui Sebi a declarat că ea crede că fiul ei a fost răpit şi a transmis un mesaj presupusului răpitor.

”Nu pot pune capul pe pernă că pruncul meu nu este în casă. Cineva l-a furat, pentru că nu este nicio urmă de el. Au căutat atâția polițiști, jandarmi aici, pe hotar, se găsea ceva. Care l-a furat îl rog din tot sufletul să mi-l aducă, să vină cu el”, spune femeia disperată.

A șaptea zi de căutări. Sebi, în vârstă de 7 ani, a dispărut fără urmă. Mama copilului are o ipoteză șoc

Apelul polițiștilor

Sebastian are 1,20 metri înălțime, păr șaten, fața ovală și constituție astenică. Autoritățile fac apel către cei care dețin informații despre unde s-ar putea afla minorul să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Sebi a dispărut fără urmă de sâmbătă

Sebi a plecat sâmbătă de acasă la joacă. Într-un moment de neatenție se pare că s-a îndepărtat de grupul de copii cu care se juca. De la orele 16.30 ale zilei de sâmbătă copilul de 7 ani nu a mai fost văzut. Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați de mama copilului prin 112 după orele 19.00 când deja se înserase de-a binelea.

Ea le-a spus oamenilor legii că fiul ei a plecat, în jurul orei 16.30, de acasă. Se pare că acesta s-a îndreptat spre o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors.