Cristina Ramona, o tânără de 12 ani din Sibiu, a dispărut de acasă. Oamenii legii îi roagă pe cetățeni să ajute la căutările fetei.

O minoră, în vârstă de 12 ani, a fost dată dispărută. Dispariția Cristinei Ramona a fost făcută cunoscută chiar de bunicul ei. Omul a sunat imediat la 112, iar oamenii legii au început căutările. De asemenea, polișiștii îi roagă pe oameni să ajute la găsirea minorei.

O familie din Sibiu este greu încercată de soartă. Cristina Ramona a dispărut de acasă. Minora, de 12 ani, este de negăsit. Bunicul a alertat disperat Poliția, și a transmis că fata a părăsit domiciliul sâmbătă și de atunci nu mai este nici urmă de ea.

Ce se întâmplă cu Cristina Ramona

Potrivit, informațiilor emise de IPJ Sibiu, Cristina Ramona Roth a plecat de acasă pe data de 16 ianuarie, la prânz, în jurul orei 14:00.

 

„La data de 17 ianuarie a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, nepoata sa minoră, Cristina Ramona Roth, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, fără a mai reveni”, a declarat IPJ Sibiu.

 

 

cristina ramona din sibiu a dispărut
Oamenii legii o caută pe Cristina.[Sursa foto: google]

Oamenii legii fac un apel către populație pentru găsirea fetei. Polițiștii spun că cetățenii pot oferi principalele semnalmente ale minorei. Potrivit acestora, Cristina Ramona Roth cântărește aproximativ 50 de kilograme, are o înălțime de 1 metru 50, părul de culoare castaniu deschis, lung și drept, ochii căprui, constituție atletică.

„Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112”, mai spune IPJ Sibiu în legătură cu acest caz.

Conform Poliției din Sibiu, Cristina Ramona Roth era îmbrăcată în ziua dispariției într-o geacă din fâș, cu glugă neagră, o pereche de pantaloni tip leggings tot negri, iar în picioare era încălțată cu niște adidași negri.