Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri diferite după o relație de 7 ani. Acum, la un pas de divorț, lumea se întreabă al cine va rămâne fiica celor doi.

La cine va rămâne fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei
Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio după 7 ani de relația, în care s-au căsătorit și au adus-o pe lume pe micuța Isabela. Se pare că certurile dintre cei doi nu putea fi oprite, astfel că au decis să pună punct poveștii de dragoste care era între ei și să ajungă în fața notarului pentru a încheia totul conform procedurii.

La cine va rămâne fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei? Chiar dacă până acum s-a speculat că cei doi se vor împăca, din declarațiile lor nu se înțelege acest lucru. Decizia este luată și definivă, astfel că, toată lumea se întreabă acum, cu cine va rămâne fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei?

Chiar dacă cei doi nu se gândesc la împăcare, la mijloc este și fetița celor doi, Iza. Se pare că Oana a decis cum își va petrece timpul micuța de acum încolo. În cadrul unui interviu, fiica lui Petre Roman a declarat faptul că Iza va merge în fiecare săptămână la tatăl ei, câte 2-3 zile, iar apoi se va ocupa ea de aceasta, scrie wowbiz.ro.

”Iza merge în fiecare săptămână la tatăl ei, 2-3 zile, și săptămâna asta a luat-o ieri și o iau eu mâine la prânz, pentru că avem filmări și nu a luat-o ca eu să mă relaxez, dar așa ne-am organizat noi săptămâna asta”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman consideră ce este foarte important ca fetița lor să meargă și să aibă o legătură strânsă cu tatăl ei, chiar dacă vedeta încearcă să îi ofere tot ce este mai bun.