Proaspăt întoarsă din Republica Dominicană, Alexandra Stan a făcut dezvăluiri de senzație. Cântăreața a recunoscut că primul său iubit a fost o persoană cunoscută din România. Mai exact, Dorian Popa a fost cel care i-a furat primul sărut artistei, în adolescență.

Alexandra Stan a uimit pe toată lumea când a mărturisit că ea și Dorian Popa au avut o relație pe vremea când erau doar niște adolescenți. Se pare că cei doi s-au cunoscut în Constanța, când erau elevi de liceu și au format un cuplu. Mai mult, cântăreața a dezvăluit că Dorian Popa a fost primul său iubit și tot el a fost cel care a sărutat-o pentru prima dată.

 „Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul „Eminescu”, eu la „Traian”, în Constanţa. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult.”,a declarat Alexandra Stan pentru Click!.

„Mama lui m-a iubit mult”

Deși cei doi au ținut ascunsă relația până acum, Alexandra Stan a decis să spună tot. Se pare că artista nu l-a cucerit numai pe Dorian Popa, ci și Mamișor a fost plăcut surprinsă. Cântăreața a mai mărturisit că mama lui Dorian ținea foarte mult la ea și cele două s-au înțeles perfect.

„ Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a mai spus Alexandra Stan, potrivit sursei citate.