Odata cu eliminarea Simonei Hapciuc de la Survivor Romania 2021, s-a aflat si carre sunt conditiile in care traiesc concurentii din competitie.

  • Survivor Romania 2021. Cu ce se hranesc de fapt concurentii aflati in competitie
  • Survivor Romania 20201. Cum se gospodaresc pe insula concurentii din cel mai dur reality-show

Pe langa faptul ca nu au la dispozitie niciun fel de produs pentru igiena, concurentii Survivor Romania 2021 merg sa se spele doar cu apa marii si aceasta nu are efectul garantat deoarece in continuare, atat Faimosii cat si Razboincii raman cu urme de praf pe fata

si corp, luandu-l doar cu ajutorul unghiilor, stratul fiind destul de gros. Nici la capitolul hartie igienica, concurentii Survivor Romania 2021 nu stau deloc bine, adica ea este inexistenta, fiind inlocuita cu clasica frunza. Nici adapostul nu le confera siguranta pe timp de ploaie deoarece mai mereu sunt uzi atunci cand vremea este schimbatoare. Nu degeaba, Culita Sterp s-a vaitat si a si demonstrat ca a dormit cu sosetele ude.

Survivor Romania 2021. Cu ce se hranesc de fapt concurentii aflati in competitie

Concurentii Survivor Romania 2021 trebuie sa isi procure singuri hrana
Ce mananca concurentii Survivor Romania 2021

 

Dar nu doar aceste aspecte le pun piedica concurentilor Survivor Romania 2021 in a fi mai prietenosi unul cu altul, ci si foamea, marele lor dusman.

 

Simona Hapciuc a dezvaluit faptul ca nu exista ca Faimosii si Razboincii sa primeasca mancare pe sub ascuns, totul fiind real 100% in competitie. Astfel, concurentii mananca ce castiga in timpul jocurilor, insa cand nu castiga nu au parte de absolut nimic din partea staff-ului. Ei sunt nevoiti sa isi procure singuri hrana, incepand de la frunze pentru ceai pe care le teasteaza mereu pana la fructe care pot fi de cele mai multe ori otravitoare daca sunt mancate in cantitati mari. Si da, nuca de cocos este la putere in tabara Faimosilor si a Razboinicilor, insa nici aceasta nu pica din cer, ci trebuie mers in jungla dupa ea. De cele mai multe ori, concurentii fac supa de cocos si cei care stau prost cu stomacul, pot avea probleme deoarece cocosul are efect diuretic. Mai mult, cand primesc alimentele castigate in urma jocurilor, concurentii reusesc s amai imglobeze si linte sau orez in acea supa.

 

Survivor Romania 20201. Cum se gospodaresc pe insula concurentii din cel mai dur reality-show

Cum isi procura hrana concurentii Survivor Romania 2021
Concurentii Survivor Romania 2021, adevarul despre hrana de pe insula

 

Si ce fac concurentii cand nu au jocuri?Simona a dezvaluit ca nu stau cu burta la soare deoarece au de facut focul, au de carat lemne, au de spalat rufe, au de facut mancarea atat de pretioasa

 

pentru a putea da randament in competitia Survivor Romania 2021. Intr-un cuvant, concurentii se gospodaresc singuri fara a primi niciun fel de ajutor, semanand parca cu ce se intampla pe insula lui Robinson Crusoe.