Andreea Marin a vorbit, de curând, despre anumite aspecte ale vieții ei intime, mai puțin cunoscute de public. Vedeta susține că una dintre cele două căsnicii ale sale nu s-a bazat pe iubire.

Se pare că, potrivit spuselor vedetei, căsnicia cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, a fost mai mult bazată pe interes. Prezentatoarea TV susține că turcul ar fi profitat de ea că este faimoasă, pentru a își face carieră.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei.

 

Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa.

Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimen

Cum își manifestă afecțiunea

Deși la prima vedere pare o persoană sobră, Andreea spune despre ea că este, de fapt, o persoană iubitoare: „Nu am nicio problemă în a-mi arăta tandrețea, iubirea. Eu sunt eu, fac ceea ce simt. Îmi manifest tandrețea dar cu respect față de cei din jur.

Nu fac pe stradă ce fac în casa mea, în dormitorul meu. Sunt lucruri de bun simţ care țin de educaţie. Cred în relațiile în care simți cum crești alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională.

Eu îmi doresc mereu să știu mai mult. Sunt o persoană curioasă, mă plictisesc dacă nu fac ceva. De aceea pentru mine este important să învăț ceva de la partener, să descoperim împreună lucruri noi, să avem ce discuta.

S-a întâmplat să vreau să învăț lucruri din meseria partenerului. Vrei să te pricepi, să existe o cominicare între tine și partener despre domeniul pe care îl iubește. Vrei să ai puncte comune”, a mai spus Andreea Marin, potrivit aceleași surse.

Este una dintre cele mai longevive vedete de la noi

Andreea Violeta Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974 în Roman. Liceul l-a urmat în Roman, la „Colegiul Național Roman-Voda”. A urmat cursurile Facultății de Informatică din cadrul Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Este fiica lui Dan și a Violetei Marin. Are o soră, Cristina, și un frate vitreg, Ionuț, ambii mai mici decât ea. În 1984, la vârsta de nouă ani, Andreea și-a pierdut mama într-un accident rutier.

În 1995, pe când avea 21 de ani, s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, care în prezent este director de marketing la Prima TV. Cei doi au divorțat în anul 2000.

În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook.

Pe 22 decembrie 2013, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut și osteopat, care este și preparator fizic al lotului național de gimnastică feminină al României.

A fost moderatoarea a emisiunii Surprize, surprize difuzată de canalul TVR 1 din 1999 până în 2007 (8 sezoane). A fost jurat în emisiunea Uite cine dansează!, difuzată de postul de televiziune Pro TV.

Din octombrie 2020, este coproducătoare și realizatoare a emisiunii Nu există nu se poate!, difuzată de postul de televiziune TVR 2. scrie cancan.ro