Puterea Dragostei 22 februarie – După multe luni în care și-au trăit povestea de iubire, un cuplu a cerut descalificarea de la Puterea Dragostei!

Nebănuite sunt căile dragostei… În gala eliminatorie a emisiunii Puterea Dragostei, s-a produs o premieră în istoria show-ului. Un cuplu și-a cerut eliminarea sau descalificarea în opinia altora. Pentru că dragostea învinge, Nicos și Meda au solicitat echipei de producție eliminarea lor din show-ul urmărit de milioane de telespectatori.

 

Plăcuți de unii, contraziși de alții Meda și Nicos au răzbit în fața tuturor pentru a fi împreună.

Puterea Dragostei 22 februarie- Situație neprevăzută în cadrul emisiunii, unde un cuplu a solicitat descalificarea din competiție!

Înainte de a anunța eliminarea săptămânii, Cristina Mihaela a făcut un anunț ce a lăsat muți de uimire concurenții de la Puterea Dragostei.

 

“Haideți să aflăm ce ascunde acest mesaj!”

„Dragi concurenți, După cum v-am obișnuit, noi am ținut cont de dorințele și cerințele voastre. Pentru prima dată un cuplu și-a exprimat dorința de a pleca acasă pentru că dragostea lor nu mai suportă bariere. Regula acestei competiții a devenit imposibil de respectat pentru cei în cauză deoarece ei susțin că nu mai pot rezista să stea unul departe de celălalt… așa cum ne-au mărturisit chiar ei astăzi. Este vorba despre Meda și Nicos! Cei pe care Puterea Dragostei i-a adus din nou împreună. Noi am hotărât să nu stăm în calea fericirii lor și le oferim șansa de a pleca împreună să își trăiască în România povestea lor de dragoste. Așadar, în această seară o să fie eliminați Meda și Nicos, indiferent de voturile voastre! Dragii mei, Meda și Nicos vă doresc să trăiți fericiți!”

Nicos o strânge în brațe pe Meda și o sărută cu foc! Pentru a clarifica dorințele lor, acesta a ținut să precizeze un lucru important pentru el după care se ghidează în viață.

Nicos: “În viață avem nevoie de multe lucruri, dar iubirea este mai presus decât orice! Nu îmi va fi frică să renunț la multe lucruri pentru iubire.”

Prezentatoarea emisiunii Cristina Mihaela le-a urat: „În aplauzele colegilor voștri va urez să fiți fericiți până la adânci bătrâneți!”