Wilmer Valderrama și modelul Amanda Pacheco au devenit părinți pentru prima oară.


Actorul Wilmer Valderrama și modelul Amanda Pacheco au anunțat că au devenit părinți pentru prima oară chiar pe rețelele de socializare. Cuplul se bucură acum de fetița nou-născută.

Wilmer Valderrama a devenit tătic pentru prima oară

Wilmer Valderrama a devenit tătic pentru prima oară în urmă cu o săptămână. Actorul și logodnica lui, celebrul model Amanda Pacheco au postat pe rețelele de socializare primele imagini cu micuța.

„Viața este o călătorie continuă pe parcursul căreia evoluăm, iar în momentele în care drumul nostru trebuie luminat, îngeri sunt trimiși către noi pentru a ne ghida și pentru a ne arăta că putem deveni mai buni. Direct din Rai îi urăm bun venit primei noastre fiice. #acumsuntemdoarnoi3”, a scris Wilmer Valderrama pe contul personal de Instagram, în dreptul fotografiei cu familia extinsă.

wilmer valderrama
Wilmer Valderrama a devenit tătic pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Wilmer Valderrama]

Pe data de 21 decembrie 2020, Wilmer Valderrama și Amanda Pacheco lansau vestea că așteaptă primul lor copil.

Cuplul s-a logodit la începutul anului 2020, iar înainte de a-și întemeia o familie cu Amanda, Wilmer Valderrama a mai avut relații cu Lindsay Lohan, Mandy Moore și Demi Lovato, cu cea din urmă fiind împreună timp de 6 ani.

 

Actorul, cunoscut pentru rolurile din NCIS și That 70’s Show, a postat fotografii cu primul său copil, însă nu a menționat nimic de numele pe care l-a ales pentru micuță.

Același mesaj pe care Wilmer Valderrama l-a postat pe contul de Instagram, se poate regăsi și la Amanda Pacheco pe pagina de socializare.

wilmer valderrama tatic
Modelul Amanda Pacheco a devenit mămică pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Wilmer Valderrama]

Wilmer Valderrama este o persoană extrem de romantică, având în vedere că întotdeauna postează fotografii cu logdonica sa Amanda Pacheco. 

Tot pe rețelele de socializare, acolo unde are cei mai mulți dintre fani, actorul a menționat și logodna alături de iubita lui.

Fotografiile postate de Wilmer Valderrama le scoate în evidență pe cele mai importante femei din viața lui.