Alexandru, un copil din Constanța, a dispărut fără urmă! Familia îl caută neîncetat

Hriscu Alexandru Fabian Rafael este un copil de 12 ani care a dispărut fără urmă. Copilul din Constanța a plecat de acasă singur și nu s-a mai întors. Orice persoană care îl vede este rugată să sune la numărul de urgență sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție. 

Copil dispărut în Constanța

Hriscu Alexandru Fabian Rafael, copilul de 12 de ani din Constanța, a plecat singur de acasă și nu s-a mai întors. Familia și autoritățile îl caută neîncetat la momentul actual. La data dispariţiei, minorul purta pantaloni sport bleumarin, o geacă neagră cu mâneci de culoare gri, un fes negru şi încălţăminte maro.

Orice persoană care deține informații despre băiat este rugată să sune la Secţia 5 de Poliţie, din Constanţa. 

Sebi, băiatul dispărut din Arad

Sebastian, băiatul de 7 ani din Arad, a fost văzut ultima dată pe 9 ianuarie, în jurul orei 16:30, la o stână de lângă satul Vânători.

Mama minorului a intrat în panică în momentul în care a văzut că băiatul nu mai ajunge acasă. Părinții băiatului sunt terifiați, după dispariția lui Sebi. Aceștia sunt siguri că băiatul lor nu a murit și spun că mai degrabă a fost răpit de cineva. 

Alexandru, un copil din Constanța, a dispărut fără urmă! Familia îl caută neîncetat
Alexandru, un copil din Constanța, a dispărut fără urmă! Familia îl caută neîncetat[Sursa foto: PixaBay]
 

„Un om mai în vârstă a luat 6 copii la un saivan, la lucru. Mai încărcau un balot, munceau, dar îi răsplătea cu bani. Unul dintre copii s-ar fi dus să mănânce fructe de pădure şi a dispărut. Bătrânul s-a întors cu restul de copii acasă.

Un om bătrân, n-o fi observat. Peste 50 de persoane participa la căutări. Vine şi elicopter cu termoviziune de la Frontieră, dar este ceaţă mare.

 

Nu se ştie vestimentaţia copilului. Poate să apară hipotermia, că e foarte frig”, declara primarul Tiberiu Haasz, atunci când Sebastian a dispărut.