Deși divorțul de Claudia Pătrășcanu este departe de momentul în care se va pronunța, Gabi Bădălău a decis să mai acorde o șansă relației cu Bianca Drăgușanu. Și, cu toate că cei doi îndrăgostiți refuză să se afișeze împreună pe social media, adeseori își transmit mesaje romantice… sau, cum este cazul de acum: unul dintre ei s-a dat de gol în legătură cu împăcarea lor.

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au mai dat o șansă iubirii lor

Fără să prelungim prea mult suspansul… Bianca Drăgușanu este cea care și-a dorit indirect să dea vestea că formează din nou un cuplu cu fiul lui Niculae Bădălău! După cum puteți vedea în colajul de mai jos, într-una dintre serile trecute, cei doi au luat masa împreună – “Dinner time (n.r.: E timpul pentru cină)” este mesajul așternut de divă pe filmarea realizată în locuința controversatului milionar.

Și… cum dragostea învinge tot în unele situații, se pare că cei doi iubiți au lăsat în trecut discuțiile fulminante pe care le-au purtat alături de Iulia Sălăgean și Valentin Brăescu despre sumele de bani negociate pentru partidele de amor. Iar ieri, de Dragobete, Gabi Bădălău a surprins-o pe partenera lui cu un superb buchet de lalele albe, semn că iubirea lui este pură. Desigur, nici afacerista nu s-a lăsat mai prejos și i-a transmis un mesaj emoționant… cu ajutorul unor versuri!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat, iar ea a făcut publică o înregistrare în timpul unei cine pe care a luat-o în apartamentul afaceristului © Instagram Stories
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat, iar ea a făcut publică o înregistrare în timpul unei cine pe care a luat-o în apartamentul afaceristului © Instagram Stories

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își doresc să se mute împreună

“Gabi așteaptă divorțul de Claudia (n.r.: Claudia Pătrășcanu) ca să poată să facă nunta cu Bianca. Au discutat deja despre mutarea Biancăi în una dintre casei lui. Au decis să-și construiască relația încet, discret, fără mare tam-tam. El o tratează ca pe o prințesă și are susținerea familiei lui, în ciuda a tot ce s-a spus.  Gabi este un înger pentru Bianca. O iubește, o răsfață, este bărbatul perfect pentru ea”, au declarat surse apropiate celor doi iubiți pentru publicația Fanatik.