Tensiunile dintre Zanni și Elena Marin au atins cote maxime și cuvinte grele au fost aruncate la adresa Faimoasei.

Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin, a avut o reacție tranșantă după ce s-a difuzat episodul în care Zanni a jignit-o pe iubita sa, aruncându-i cuvinte care nu s-au putut difuza.

Andrei a fost extrem de deranjat de modul în care a fost tratată Elena și a sărit în apărarea logodnicei sale.

 

Acesta i-a atacat și pe Antonia și Alex Velea după ce au ajuns la urechile lui cuvintele lui Zanni.

„Nu pot să mai dorm de când am văzut cum o înjura pe Elena. Și sunt convins că nu i-a spus doar ce s-a difuzat, cu beep-uri și blurat”,   a declarat Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin, pentru wowbiz.ro

Logodnicul Faimoasei Elena Marin îi atacă dur pe Antonia și Alex Velea

„Și, trebuie să o reamintesc, Elena nu are în vocabular cuvântul ”căminist”.

 

Doar că l-a folosit după ce Zanni a anunțat încă din primele episoade că va scoate căministul din el, că se va comporta cum crede el că ar trebui să facă un supraviețuitor. ȘI, din ceea ce văd, o face, sunt curios până unde va avea curajul să meargă. Elena este, pentru el, o victimă pentru că reprezintă un pericol pentru trofeul de la Survivor, că o vede ambițioasă, dar sensibilă. Și joacă această carte, vrea să o macine, să o facă să devină mai slabă în plan sportiv pentru a avea motiv să o elimine…”

 

Logodnicul Faimoasei Elena Marin: „Oare Alex Velea și Antonia așa își învață copiii?”

Logodnicul Elenei Marin a fost extrem de revoltat de comportamentul lui Zanni și a sărit în apărarea Faimoasei.

Logodnicul Faimoasei Elena Marin îi atacă dur pe Antonia și Alex Velea

„ Am văzut de zeci de ori momentul în care, fără să se oprească, Zanni o înjura pe Elena Marin. Într-un fel, m-am și bucurat că nu am fost acolo… M-a mirat însă că nimeni nu s-a ridicat să o apere pe Elena de potopul de înjurături, e clar că Zanni i-a impresionat pe toți cu comportamentul lui, le este puțin teamă de el. Dar, pe de altă parte, Zanni este, într-un fel, copilul lui Alex Velea și al Antoniei. Și nu pot să nu mă întreb ce explicații le dau Alex și Antonia copiilor lor când îl văd pe Zanni atacând astfel o femeie. Oare Alex Velea și Antonia așa își învață copiii: Pentru că eu, sincer, mă îndoiesc că ei folosesc asemenea limbaj în fața copiilor, sunt convins că vor să le ofere cea mai bună educație cu putință  ”, ne-a mai spus Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.