Doliu în lumea filmului. A murit actorul Ronald Pickup, celebru pentru rolurile din „The Crown” şi „The Best Exotic Marigold Hotel”. Artistul avea 80 de ani.

Ronald Pickup a murit la 80 de ani, lăsând un gol în sufletele apropiaților și fanilor. Actorul din ce serialul „The Crown’ s-a confruntat cu o lungă suferință, iar vestea morții sale a fost dată chiar de agentul său.

Potrivit agentului său, Ronald Pickup și-a dat ultima suflare în liniște, înconjurat de cei dragi, alături de familia lui.

„A murit liniştit, după o lungă boală, înconjurat de soţia sa şi familie. Ne va lipsi mult”, a transmis agentul său.

Cine a fost Ronald Pickup, care a murit la 80 de ani

Ronald Pickup a intrat extrem de bine în pielea personajului arhiepiscopului de Canterbury în sezonul din 2016 al serialului „The Crown”. De asemenea, a tot el a fost Neville Chamberlain în „Darkest Hour” (2017).

Ronald Pickup a devenit cunoscut pe plan internațional după apariția în „The Best Exotic Marigold Hotel” în 2011 şi în continuarea de patru ani mai târziu.

Înainte de a cunoaște succesul pe marele ecran, el a avut o carieră și la radio.

În urmă cu câțiva ani, actorul susținea că rolul său favorit a fost transpunerea în personalul scriitorului George Orwell în filmul „Crystal Spirit: Orwell On Jura”, potrivit adevarul.ro.

În anul 1964 s-a căsătorit cu Lans Traverse, iar împreună au doi copii, pe Rachel Pickup și Simon Pickup.

Sursa foto: Hepta, Profimedia