Nicolae Guță nu mai calcă prin București, pentru a concerta la diferitele evenimente la care era cap de afiș. Se întâmplă de câțiva ani, de când l-a înjurat pe Florin Salam la o nuntă, iar atunci a intervenit Mircea Nebunu.

 

Complimente de la unul pentru celălalt au curs între Nicolae Guță și Florin Salam, doar că la un moment dat totul s-a oprit! De când cu incidentul de a o nuntă, când între cei doi a fost un schimb de replici mai acid. La o nuntă care avea loc la Craiova, Guță ar fi băut ceva mai mult și l-ar fi jignit, la microfon, pe Salam. Totul a ieșit acum la iveală, după un live făcut de Mircea Nebunu, lider al clanului Sportivilor. Interlopul îi transmite manelistului că e ”bolnăvior” și ”terminat” și lasă de înțeles că se vor mai întâlni prin București și-l va ”înjura la fel”.

Motivul pentru care Nicolae Guță nu mai cântă în București! S-a întâmplat după ce l-a înjurat pe Salam la o nuntă

Scandalul dintre cei doi a izbucnit după ce Salam i-a oferit lui Guță bani în timp ce cânta, gest considerat ofensator. ”Băi Guță, termină-te mă… lasă-l în pace pe Florin Salam. Chiar dacă nu vorbim noi cu el, e familia noastră. Tu ești nebun, mai ești și bolnăvior. Ești bătrân terminat, ai toate bolile în tine. Guță, tu ești obraznic? Ce faci, te duci la o petrecere pe la Craiova și-l jignești pe Salam? Păi tu n-ai nivelul lui Salam niciodată! Guță, e urât din partea ta! Nu mă așteptam la tine, Nicolae Guță! Dați distribuire să audă și Nicolae Guță. Normal că sunt supărat. Nu trebuie să vorbească urât un lăutar de altul. E păcat, Nicolae Guță, după aia ne întâlnim și noi pe undeva, te înjur și eu, îți vobesc și eu urât pe urmă! Ne mai întâlnim și pe la București, și pe colo!…”, spune Mircea Nebunu. 

Nu era, însă, totul. ”Să audă și Nicolae Guță că e un ponei terminat, un bătrân… Eu nu-mi permit să vorbesc urât de el, e bolnăvior și el, dar nu e de nivelul lui Salam. Nu ți-e rușine că ai venit cu prietena ta cu fustă de dantelă și adidași în picioare la nuntă? Îl chemi la nuntă acolo și îi vorbești urât la microfon că ești tu beat. Nu ți-e rușine? O să fii și tu jignit, n-o să treci tu așa ușor pentru nesimțirea asta pe care ai făcut-o! Florin Salam e nașul fratelui meu, e familia mea și nu se poate chiar așa, toată lumea să-l jignească și să-și bată joc de el”, a povestit Mircea Nebunu într-un live.

 

La scurt timp după acel indident, Nicolae Guță anunța că nu va mai cânta în București.