Coronavirusul lovește din nou

Mulți artiști au fost răpuși de nemilosul virus în ultima perioadă. În urmă cu două zile, coronavirusul a mai făcut o victimă. Autoritățile venezuelene au anunțat că marele Cunoscutul cântăreţ venezuelean Henry Stephen, renumit prin hitul său “Mi Limon, Mi Limonero” în anii 1960- 1970, a murit din cauza bolii, la vârsta de 79 de ani.

Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a transmis un mesaj emoționant cu această ocazie tristă. El a amintit cât de celebru a fost marlee artist Henry Stephen și cât de mare este golul lăsat sufletele celor care l-au iubit.

“Astăzi a plecat dintre noi Henry Stephen, un artist complet. Ne vom aminti întotdeauna de ‘Mi limón, Mi limonero’, o legendă a muzicii populare venezuelene. Moştenirea lui rămâne cu noi”, a declarat preşedintele venezuelean Nicolas Maduro.

La începutul carierei, Henry Stephen a făcut parte din trupa „Los Impala” și mai apoi a devenit artist solo și a conturat o carieră de mare succes.

 

Una dintre cele mai cunoscute piese ale marelui cântăreț de muzică populară este “Mi Limon, Mi Limonero”, care a cunoscut un real succes la nivel mondial și a fost piesa verii ani la rând. În 1974, Stephen a primit un disc de aur, celebrând peste un milion de discuri vândute.

Henry Stephen a cochetat și cu actoria

Henry Stephen a fost un artist complex, care, pe lângă muzică, a jucat și în mai multe seriale de televiziune.

Tot luni a murit și un actor celebru din seria Harry Potter, care a jucat și în serialul Cernobîl.  Este vorba de regretatul actor englez Paul Ritter, cunoscut și pentru rolurile sale din „Troilus and Cressida”, „The White Devil” sau „The Norman Conquests”.