Roxana Nemeș a părăsit competiția Survivor România 2021 din cauza problemelor de sănătate și acum vorbește despre experiența din Republica Dominicană.

Roxana Nemeș a părăsit competiția Survivor România 2021 din cauza problemelor de sănătate, însă artista și-ar fi dorit să continue alături de colegii ei. Ce spune fosta Faimoasă despre experiența din Republica Dominicană?

 

Roxana Nemeș vorbește despre problemele de sănătate și despre experiența Survivor România 2021

Roxana Nemeș a dezvăluit cum s-a simțit atunci când a trebuit să stea în spital din cauza problemelor de sănătate pe care le-a întâmpinat la Survivor România 2021.

„Am niște pofte de zici că sunt gravidă. Cred că am înnebunit pe toată lumea acolo cu pizza.

 

Din păcate trebuie să mai fac o serie de analize până să pot să mănânc acele lucruri. Îmi vine să plâng că am plecat. Chiar am trăit asta. Sunt convinsă că Dumnezeu are alte planuri pentru mine. Am avut amețeli.

 

roxana nemes despre experienta survivor romania
Roxana Nemeș a părăsit competiția Survivor România 2021 din cauza problemelor cu bila[Sursa foto: Instagram Roxana Nemes]

Eu nu  mă știam cu problemele astea înainte, aveam alte probleme, dar nu cu bila. Nu m-am gândit o secundă că de asta o să plec. M-am trezit într-o zi, am simțit în partea dreaptă… Am zis că nu bag în seamă. A doua zi din nou. M-am speriat deja. A patra zi eram la ultimul joc și am strigat la colegii mei, iar în momentul ăla am simțit că m-a fulgerat.

Am zis că nu e în regulă.

Am cerut o ecografie, m-au băgat în spital și mi-au zis: Gata, te operăm. Am stat trei zile pe perfuzii. De asta eram și așa umflată. Cred că din cauza sărurilor din perfuzii. M-am transformat, eram speriată de mine. Din păcate, nu s-a mai putut. Nu mai am voie să fac efort și trebuia să țin în continuare dietă”, spune Roxana Nemeș.

 

Roxana Nemeș a povestit și despre momentele mai puțin plăcute de la Survivor România 2021 și i-a caracterizat pe foștii colegi în câteva cuvinte.

roxana nemes declaratii
Roxana Nemeș își dorea să continue la Survivor România 2021, însă doctorii i-au interzis acest lucru[Sursa foto: Instagram Roxana Nemes]

„Eu cumva îi înțeleg și pe ei. Dar este foarte frustrant, în momentul în care nu aduci puncte nu mănânci. Știu cum te transformi când nu mănânci. Nu îți mai funcționează creierul. Fără mâncare ești neom. Foarte multe frustrări, de la frig, ne-a plouat de atâtea ori, dormeam uzi. Acum e din ce în ce mai cald, dar în ianuarie ferească Dumnezeu.

În anumiți colegi am avut încredere. Începem cu Elena, cu care eram prietene și din prima m-a nominalizat. Am aflat după mult timp. Ai niște așteptări. Am început să mă detașez foarte tare și să îmi văd de focusul meu. Oricine ce ar spune, fiecare e pe cont propriu acolo. Am rămas prietenă bună cu Majda. Doamne, este o… E un om deosebit. Cu Alexandra Stan care e de nota 10. Chiar am avut și cu Zanni o discuție și i-am zis că nu cu mine duce o luptă aici. A stat și le-a gândit. E un băiat foarte inteligent” 

Ce spune Roxana Nemeș despre colegii de la Survivor România 2021?

Alexandra Stan: rebelă, dar un suflet foarte mare și sociabilă, descurcăreață.

Moroșanu: Luptător, dar foarte sensibil.

Cosmin: Gătește foarte bine. Nu știu dacă știe lumea. Noi când ne culcam, din cauza lui am visat întotdeauna  savarine

Culiță: Strategic, dar un om bun. 

Elena Marin: A învățat pe parcurs f bine cum să câștige oamenii. Se victimizează f mult

Jador: E un copil cu un suflet foarte mare, dar are gură proastă. Nimeni nu se aștepta de la el să aducă puncte

Majda: Un suflet foarte bun, are o căldură foarte mare

Simona: Are căldură fizică, mă lua în brațe când dormeam. E un om foarte bun, nu mă așteptam. 

Zanni: Copil, nu e rău, extrem de inteligent, dar neavând un exemplu e ușor de influențat și puțin cam disperat.

Ana: E o fată foarte faină. Din păcate, e destul de rece. Ține foarte mult în ea și o să explodeze la un moment dat

Sebi: Sebi încearcă să manipuleze, nu prea îi merge.

Andreea: A venit cu un vibe bun, dar încercând să fie ok cu toată lumea pierdea alte lucruri.