Prezentatoarea meteo de la Pro TV, Ramona Păuleanu, este însărcinată în șapte luni cu gemeni. Spre bucuria fanilor săi, vedeta le-a făcut o surpriză publicând după mult timp o imagine cu burtica de gravidă.

 

Mai mult, Ramona Păuleanu a mărturisit că primele luni nu au fost prea ușoare pentru ea, iar bebelușii sunt „în pericol” să se nască prematur, un lucru comun în cazul sarcinilor geminale.

„Puteam să am și eu o ședință foto profi, măcar un telefon mai bun, dar… atât s-a putut, atât dau. Ca să sărbătoresc și eu cumva momentul c-am ajuns la 6 luni astăzi, și mă rog să fie cât mai multe. Și peste 9 îi țin, dacă se poate”, a scris Ramona în dreptul unei imagini postate luna trecută. Având în vedere că imaginea este un pic mai veche, cel mai probabil burtica a mai crescut considerabil.

 

 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)

Ramona trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei

Deși nu îi deloc ușor cu sarcina, având în vedere că poartă în pândece doi prunci, Ramona Păuleanu se declară extrem de fericită.

 

„Trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața mea și totodată plină de tot felul de griji. Nu știu nici să descriu caruselul ăsta emoțional în care am intrat.

 

A fost o sarcină mult dorită, așteptată de peste 5 ani, probabil de aici și grijile. Mi-au dat și ăia mici tot felul de emoții, slavă Domnului că ce e mai greu a trecut și s-au liniștit.

Nu mi-a fost bine de la început, dar acum mă simt perfect. Aștept să fiu din ce în ce mai grasă și frumoasă”, a povestit vedeta de la Meteo, pentru protvplus.ro.