Raluca Dumitru a acceptat provocarea Survivor Romania 2021 si spune ca este pregatita sa ajunga pana in Marea Finala.

  • Cine este Raluca Dumitru de la Survivor Romania 2021
  • Razvan Botezatu, mesaj de sustinere pentru Raluca Dumitru

Raluca Dumitru este cunoscuta publicului din Romania de ani buni avand numeroase aparitii televizate in calitate de invitat dar si de moderator. Raluca Dumitru, activa in spatiul monden autohton, cu numeroase aparitii pe micul ecran, in show-uri de televiziune.

A fost invitata sa participe in videoclipurile unor artisti celebriprecum Narcotic Sound and Christian D, Marcel Pavel, 1Q Sapro, Grasu XXL, BUG Mafia, Cristina Rus, si a fost selectata ca imagine pentru o serie de spoturi publicitare. Are in palmares titlul „Miss Superkombat 2011”, alaturi de alte câteva Best Ring Girls, vedeta fiind pasionata de sport si de un stil de viata sanatos. 

Cine este Raluca Dumitru de la Survivor Romania 2021

Raluca Dumitru, noua concurenta de la Survivor Romania 2021
Cine este Raluca Dumitru de la Survivor Romania 2021

Razvan Botezatu, mesaj de sustinere pentru Raluca Dumitru

Frumoasa Raluca a spus ca este pregatita sa infrunte jungla dominicana si sa ia Marele Trofeu. Prima reactie a celui mai bun prieten al sau,

cunoscutul Razvan Botezatu, cand a aflat ca participa la Survivor Romania 2021 a fost sa o incurajeze si sa o sustina pe Raluca:” Raluca Dumitru este noua concurentă la Survivor România 2021. Te iubim și te susținem! Să vii cu trofeul.”  Tot Razvan Botezatu a anuntat si faptul ca el se va ocupa de administrarea contului de Instagram al Ralucai Dumitru cat timp ea va fi in Republica Dominicana:” Dragii mei am un anunț foarte important pentru voi: din acest moment eu am preluat Instagramul Ralucăi Dumitru, pentru că aceasta se află în acest moment în Republica Dominicană. Va participa la Survivor România și o puteți vedea de mâine seară”, a anuntat Razvan cu o seara in urma.