Fostul actor din serialul de comedie La Bloc” s-a mutat in urma cu doi ani la Londra. Dupa luni grele de munca si de dat din coate, caci in Anglia este o concurenta acerba privind show-urile de stand up comedy, iata ca Dragos Mostenescu isi savureaza din plin primul mare succes, un spectacol de muzica si umor.

Dupa multe eforturi pentru a reusi in stand-up comedy, iata ca Dragos Mostenescu (52 de ani) are vesti bune pentru fanii romani aflati la munca in Marea Britanie. Actorul de comedie a anuntat pe contul sau de Facebook ca, in perioada 1-25 august, cu incepere de la orele 19.30, va juca in comedia muzicala „All Aboard!” (n.r- „Cu totii la bord!”), in cadrul Festivalului Edinburgh. 

Actorul s-a chinuit sa razbata in lumea artistica din Marea Britanie, dezamagit ca in propria tara nu mai avea castiguri decente, care sa ii asigure un trai bun pentru el, sotia Luminta, cu care este impreuna de 18 ani, gemenele Ana si Elena (de 10 ani) si  Luca (12 ani): 

“Chiar imi doresc un «one man show» in Anglia, iar cu varianta lui romaneasca sa merg prin tara, fiind un spectacol cu umor si muzica. Colaborarea cu televiziunile este in pauza, momentan, desi eu mi-as dori un nou serial”, declara Dragos Mostenescu pentru Click! in urma cu doi ani, atunci cand anunta ca viseaza la o cariera internationala. Tot atunci el ne-a mai spus ca, dupa ce va reusi sa vanda conacul de 175.000 de euro din Teleorman, dar si apartamentul din Bucuresti, isi va lua cu el si familia. Cum insa lucrurile au stagnat initial in Anglia, caci concurenta este acerba, actorul a mai acceptat in Romania cateva colaborari,  inclusiv la reality-show-ul “Ferma Vedetelor” de la Pro TV. Dragos Mostenescu a cunoscut celebritatea cu rolul lui Costel Jurca din serialul “La Bloc”.