Se știe că Gabriela Cristea nu l-a mai avut deloc la inimă pe Marcel Toader după divorț, că l-a acuzat că i-a furat din bani și drept urmare nici măcar nu a mers la înmormântarea acestuia.

La aproape doi ani de la moarte, afaceristul i-a pregătit o nouă surpriză Gabrielei Cristea, una deloc plăcută.

Gabriela Cristea a mers mulți ani cu mașina fostului soț

Gabriela Cristea este chemată să predea cheile și actele automobilului său marca Volvo, înregistrat pe numele firmei lui Marcel Toader. Societatea este în acest moment în insolvență, iar lichidatorul judiciar i-a deschis o acțiune civilă Gabrielei Firea prin care este somată să predea autoturismul pe care-l are în folosință. În cazul în care nu există posibilitatea predării mașinii, Cristea va trebui să achite contravaloarea ei: 42.500 de euro. Aceasta este suma care apare pe factura mașinii, la data la care aceasta a fost achiziționată, adică în anul 2009. De asemenea, Gabrielei Cristea i se cer și cheltuieli de judecată.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în mașina fostului soț

Primul termen al procesului între Gabriela Cristea și firma lui Marcel Toader(reprezentată prin lichidatorul judiciar) a avut loc la sfrșitul lunii martie, ocazie cu care Judecătoria Sectorului 2 și-a declinat competența în favoarea Tribunalului București, datorită sumei mari puse în joc.

Gabriela Cristea nu s-a prezentat la proces și nici nu a depus întâmpinare.

Cristea l-a acuzat pe Toader că i-a furat 400.000 de euro

 

Gabriela Cristea are însă șanse mari să rămână fără mașină sau fără bani dacă nu se va apăra în acest proces, în condițiile în care se confirmă faptul că automobilul aparține în acte firmei lui Marcel Toader. Pe de altă parte, Cristea s-a judecat ani de zile cu firma fostul soț, pe care l-a acuzat că i-a umblat în conturi fără acordul ei și că i-a scos de acolo în jur de 400.000

 

de euro pe care i-a mutat în contul societății sale. Deși spunea că are dovezi în acest sens, Gabriela nu și-a putut recupera banii pentru că societatea și-a declarat insolvența iar procesul a fost suspendat.

Gabriela Cristea, Marcel Toader
Gabriela Cristea și Marcel Toader, fostul ei soț

Marcel Toader a murit în 2019, la 56 de ani, din cauza unui infarct. Decesul fostului sportiv a fost una cu adevărat surprinzătoare, mai ales că acesta era un tip în putere.

„Nu am mai ţinut legătura cu el şi nici cu familia lui. Îmi pare rău. Dar sigur nu e o glumă? Chiar nu ştiu nimic. Condoleanţe familiei, altceva ce pot să spun!? Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărţit cu el… Nu o să merg la înmormântare“,a declarat Gabriela Cristea la câteva ore după ce s-a aflat că fostul ei soț a decedat.