Este surpriză gigantică în showbiz-ul din România după ce Angela Rusu şi fiica sa Larisa sunt însărcinate în acelaşi timp. Cântăreaţa de muzică populară a anunţat în urmă cu câteva zile ca anul acesta va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Coincidenţă sau nu, fiica sa, care este căsătorită de trei ani, va deveni şi ea mama în 2021.

Angela Rusu şi fiica sa Larisa sunt însărcinate în acelaşi timp

Angela Rusu ( 46 de ani), una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi, a anunţat, în urmă cu doar trei zile, că anul acesta va aduce pe lume cel de-a treilea copil al său. Artistă mai are două fete mari.

Larisa, fata cea mare, are 25 de ani, a absolvit Facultatea de Psihologie în urmă cu doi ani, la Cluj, şi profesează că psiholog. Este căsătorită de trei ani şi locuieşte la Sibiu cu soţul ei. Coincidență sau nu, tânăra va deveni şi ea mama în 2021. Diferenţa dintre bebeluşi este de numai cinci săptămâni.

„Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună”, a declarat Angela Rusu pentru Click!

A cumpărat un apartament cu două etaje

Pentru că i se va extinde familia, ea a cumpărat un apartament pe două etaje anul trecut şi a reuşit să îl şi mobileze. Camera fetiţei e gata, iar acum nu îi mai rămâne decât să se bucure de această perioadă unică în viaţa fiecărei femei. Celebra cântăreaţă de muzică populară şi soţul ei, Marius, vor deveni părinţi pe 1 iunie, atunci a fost programată cezariană.

„Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o aşteptam de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulţumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut.

Maria o va chema pe fetiţa, e un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut şi evenimente, pot să cânt în continuare, nu am greţuri, nu am nici un alt disconfort”, a mărturisit Angela (46 de ani) pe canalul ei de YouTube, la finele săptămânii trecute.

Şi cântăreaţa Olguța Berbec este însărcinată

Olguța Berbec urmează să devină mămică pentru a doua oară şi mai este foarte puţin timp până când îşi va putea ţine bebeluşul la piept. Interpreta este căsătorită cu saxofonistul Remus Novac şi au împreună o fetiţă în vârstă de 4 anişori, pe nume Cezara Elena. Cei doi s-au căsătorit în 2016, la începutul lunii noiembrie, iar naşi de cununie le-au fost Mihai Morar şi soţia acestuia.

Olguța Berbec şi soţul ei vor mai avea o fetiţă. Interpreta de muzică populară a mărturisit că s-a confruntat cu unele probleme în timpul sarcinii, însă acum se simte bine. Timpul a trecut, iar burtica de graviduta a crescut. La sfârşitul lunii ianuarie, începutul lui februarie, micuţa lor va veni pe lume şi toată familia o aşteaptă cu nerăbdare.

„Se va naşte la finele lui ianuarie. Eu mă aşteptam la un băieţel. Mi-am dorit. Iar soţul şi fetiţa au vrut fetiţa. Fetiţa a fost puţin speriată de veste, dar acum este bucuroasă. O să fie două surori, se vor avea una pe cealaltă! Mi-a fost foarte rău, dar acum îmi este bine. Chiar mă bucur de perioada asta”, spunea Olguța Berbec în urmă cu ceva timp.