Este vestea șoc a zilei. Vasile Ciobanu, cunoscut ca dealer-ul vedetelor, a murit. ”El Magico” Raj s-a stins din viață în

spital, după ce a pierdut lupta cu noul coronavirus. Bărbatul care a fost acuzat că l-a urmărit pe Răzvan Ciobanu s-a stins astăzi din viață.

O nouă veste vine ca un șoc în showbiz-ul românesc. Virusul ucigaș din China nu l-a iertat pe Vasile Ciobanu, cunoscut drept dealer-ul vedetelor.

 

”El Magico” Raj, așa cum a fost intitulat, s-a stins din viață astăzi, la spital, după ce a pierdut lupta cu noul coronavirus. Din păcate, organismul bărbatului a cedat mult prea devreme.

Vasile Ciobanu, cunoscut ca dealer-ul vedetelor, a murit, după ce a pierdut lupta cu COVID-19

Cât despre acesta, vă reamintim că Vasile Ciobanu a fost acuzat că l-ar fi urmărit pe regretatul Răzvan Ciobanu, dar mai ales, că el ar fi fost posibilul furnizor de droguri al creatorului de modă. În urmă cu un

an, în exclusivitate pentru Xtra Night Show, ”El Magico” Raj a declarat că nu i-a dat niciodată droguri designer-ului, nu erau prieteni și că nicidecum nu l-a urmărit.

De asemenea, Vasile Ciobanu a fost arestat în anul 2008 și a declarat la vremea respectivă că a fost o simplă confuzie, din cauza numelui.

”Pe Răzvan Ciobanu l-am cunoscut în 2007 sau 2008… Îşi făcuse un magazin pe Calea Victoriei şi m-a invitat şi pe mine la deschidere…Nu am fost prieten cu el, nu sunt prieten cu el. Nu i-am dat droguri. Nu l-am urmărit.

În 2008 am fost arestat într-un dosar “Cocaină pentru vip-uri”, la fel cum a fost şi Răzvan Ciobanu “Cocaina pentru vip-uri 2” fost o confuzie.

Mă numesc Ciobanu Vasile… Am fost la locul nepotrivit”, a spus Raj, pe numele adevărat Ciobanu Vasile.

Potrivit surselor Spynews.ro, în anul 2009, Vasile Ciobanu a fost încă o dată arestat pentru trafic de droguri. Bărbatul a fost denumit

”dealer-ul vedetelor”, după ce polițiștii BCCO și procurorii DIICOT au aflat că acesta ar fi făcut parte din anturajul mai multor vedete, introdus de un creator de modă cunoscut. scrie spynews.ro