Gabriel Cristian Duduianu, cunoscut drept Aly Pian, a organizat o petrecere în memoria tatălui său. După ce a luat Lumina Sfântă de la biserică, fiul cel mare al interlopului s-a dus cu mai mulți prieteni la locul de veci al tatălui său și au băut în memoria lui Emi Pian.

„Lângă tine, tăicuțu’ meu”,este mesajul transmis de Aly Pian, actualul lider al clanului Duduianu, a mormântul tatălui său.

A doua zi, chiar în ziua de Paște, Aly Pian s-a întors la mormântul lui Emi Pian și a continuat „petrecerea”. Alături de mai mulți apropiați, liderul clanului Duduianu  a postat o fotografie de la locul de veci al tatălui său. „Regele nostruuuuu”,a scris Gabriel Cristian Duduianu în descrierea fotografiei.

emi pian
Fotografia postată de fiul cel mare al lui Emi Pian [Sursa foto: Facebook]

Cum s-a îmbogățit clanul Duduianu după moartea lui Emi Pian

Moartea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, i-a afectat foarte mult pe apropiații acestuia.

În ciuda tuturor așteptărilor, afacerile clanului au avut o creștere neașteptată în ultimul an. Elvis, fratele mai mic al lui Emi Pian, a vorbit despre pierderea fratelui său.

„Eu, familia mea, frățiorii meu, suntem bine toți și mulțumim lui Dumnezeu pentru tot și dacă ne mai dă, avem putere să le ducem. Dumnezeu nu dă necazuri oamenilor slabi, le dă ăstora care pot să ducă.(…) Problemele astea ale vieții îți dau putere să mergi mai departe.

 

Eu, unul, mă simt mai puternic ca niciodată acum. Am fost și suntem puternici, eu și familia mea”,a povestit Elvis Pian, fratele cel mic al lui Emi Pian, într-un live pe contul de socializare.

 

Conform unor surse apropiate ale familiei, membrii clanului și-au dat seama de pericolul în care se află după moartea liderului lor și au luat măsuri, iar astfel afacerea lor a prosperat.

„După moartea lui Emi Pian, a avut loc un consiliu de familie și s-a discutat despre viitorul acesteia. Toată lumea aștepta ca Duduienii să cadă. Poliția aștepta să greșim și să ne salte. La acel moment s-a luat decizia ca de acum înainte să se facă doar afaceri legale, cu profit rapid”,a povestit o sursă din apropierea familiei Duduianu.