Georgiana Lobonț și-a surprins fanii atunci când a declarat că-și dorește să devină mămică pentru a treia oară. Ce spune artista?

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au plecat în vacanță și spun că s-ar putea întoarce de acolo cu un cadou neașteptat…al treilea copil. Ce surpriză pregătește artista?

Georgiana Lobonț, mămică pentru a treia oară?

Georgiana Lobonț este mămică a doi copii, Eduard Nicolas și Irina Maria, însă cântăreața de muzică populară s e vede din nou însărcinată.

 

Artista și soțul ei, Rareș Ciciovan, au plecat într-o vacanță binemeritată fără copii, însă își doresc să se întoarcă în România cu o veste…că vor deveni părinți pentru a treia oară.

georgiana lobont declaratii copil
Georgiana Lobonț și soțul ei își doresc să devină părinți a treia oară[Sursa foto: Instagram Georgiana Lobont]

„Poate din vacanță venim și cu bebe numărul trei că pandemia asta tot va continua și am putea să îi îngrijim pe toți.

 

Eu tot îi propun soțului meu să mai facem un bebe, el vrea să-l facem într-un loc mai deosebit, ambii fiind concepuți în România. Nu știu ce aș vrea să fie, orice, sănătos să fie”, spune Georgiana Lobonț.

Rareș Ciciovan a mărturisit că nu contează sexul copilului, important este să fie sănătos și să se bucure alături de ceilalți doi copii.

„Să fie gemeni, tripleți, nu contează. Teoretic, ar fi ok dacă l-am concepe acum”, spune soțul Georgianei Lobonț.

georgiana lobont al treilea copil
Georgiana Lobonț și-ar dori să devină mămică din nou[Sursa foto: Instagram Georgiana Lobont]

Georgiana Lobonț a avut parte și de momente triste atunci când a aflat că bunicul ei a murit din cauza virusului SARS-CoV-2.

„În amintirea bunicului nostru… Mizgan Macidon… Dumnezeu să te odihnească-n pace, bunule! Ați fost un om bun și am avut multe de învățat de la dumneavoastră.

Ați fost alături de noi în toate momentele vieții noastre, mai ales ale singurului dvs. nepot, Rareș pe care l-ați crescut și l-ați educat din primele lui zile de viață, cum ați știut mai bine. Îmi pare rău că de azi o să ne vegheați din ceruri… dar mă bucur că am reușit prin acest videoclip să vă păstrăm viu în amintirea noastră pentru totdeauna. Erați mândru de noi, de tot ce am realizat și mai ales de strănepoții, Irina și Edy.

 

Suntem triști….Drum lin spre cer, domnule învățător!”, a spus Georgiana Lobonț.